REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Executarea silită a Tomis Kart a fost suspendată! Ce spune preşedintele asociaţiei?

Executarea silită a Tomis Kart a fost suspendată! Ce spune preşedintele asociaţiei?

Replica API 18 februarie 2017 | 09:15 356

Fundaţia Tomis Kart şi Clubul Sportiv Tomis Kart Constanţa au fost evacuați luni, 13 februarie, a.c., din incinta Palatului Copiilor Constanţa, unde îşi desfăşoară activitatea de aproximativ 16 ani. Numai că, Judecătoria Constanţa a dat pe data de 15 februarie, a.c., o soluţie pe scurt în dosarul nr. 3876/212/2017, Secţia Civilă, materie - civil, obiect - suspendare provizorie, stadiu procesual - fond, în care CS Tomis Kart Constanţa are calitatea de contestator.

„Admite cererea contestatorului Club Sportiv Tomis Kart în contradictoriu cu intimata Palatul Copiilor Constanţa. Dispune suspendarea provizorie a executării silite care formează obiectul“. Gigel Băcioiu, vicepreşedintele CS Tomis Kart Constanţa şi preşedinte al Fundaţiei Tomis Kart susține că decizia este una corectă și că ar trebui să se întoarcă la Palatul Copiilor. „Am vorbit cu domnul executor și a spus că executarea a avut loc și că nu mai avem ce face. Dar, din informațiile pe care le am se pare că nu a fost încheiată în totalitatea suspendare și trebuie să aplice suspendarea. În acest caz nu știu ce să facem. Din punctul meu de vedere ar trebuie să ne pună în posesie din nou până la soluționarea cauzei. Noi am depus și cerere la Palatul Copiilor și i-am rugat să ne prelungească cu două săptămâni, dar nu au vrut să țină cont de nimic”, a afirmat Gigel Băcioiu. De asemenea, acesta susține că nu a avut parte de nici un fel de înțelegere de la conducerea Palatului Copiilor. „Văd și prin presă că directorul Palatului Copiilor dezinformează. Susține că noi am solicitat un protocol de colaborare pentru activități comerciale, ceea ce nu este adevărat. Din toate adresele care le-am transmis către ei, reiese foarte clar că noi vrem să ținem orele de școală cu titlu gratuit atâta timp cât și ei sunt obligați prin legea1/2011 să ne pună la dispoziție această locație cu titlu gratuit”, a mai adăugat Băcioiu.

Clubul Sportiv Tomis Kart Constanţa este recunoscut de Automobil Club Român şi Federaţia Română de Karting pentru desfăşurarea cursurilor de iniţiere în cadrul şcolii de karting cu personal calificat. La cursurile şcolii de karting au fost iniţiat şi antrenați peste 300 de copii constănţeni, iar în anul 2015 au fost înscrişi un număr de aproximativ 40 de copii dornici să practice acest sport. În decursul celor 16 ani de activitate, Clubul Sportiv Tomis Kart Constanţa a avut numeroase rezultate în Campionatul Naţional de Karting cu piloţi constănţeni, instruiţi şi iniţiaţi pe pistă de karting de la Palatul Copiilor Constanţa. Ei bine iată că acum activitatea fundației este întreruptă, din pricina problemelor pe care aceasta le are cu reprezentanții Palatului Copiilor, din Constanța, instuție care i-a găzduit în toți acești ani.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoala de karting, intotdeauna a fost contracost min 600 lei 10 sedinte de 20 min se poate dovedi cu facturi emise de Tomis kart, inchiriere contra cost karturi agrement -nu e activitate comerciala?-vanzare bauturi racoritoare - nu e activ comerciala-. 30 copii x 600 lei , 18000 lei luna - oare e activitate comerciala?
1
0
Sa avem un ansamblu rezidential acolo, ce dracu, tocmai de aceea o sustinem pe madam Mitran sa fie directoare, ca 'arde' tot pe ce pune ea manutele!
0
0
Se pregateste macelarirea domeniului Palatului...pardon, "Casei Pionierului" pentru blocuri necesare imbogatirii gastii Primaria Constanta...
0
0
Va astept baieti. Am gura mare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102