REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Facultatea de Teologie de la Ovidius caută decan!

Facultatea de Teologie de la Ovidius caută decan!

Replica API 23 ianuarie 2017 | 09:09 545

Fostul decan, demis

Fostul decan, demis

IPS Teodosie

Reprezentanții Universităţii “Ovidius” Constanţa au demarat procedurile de organizare a concursului pentru desemnarea unui nou decan în fruntea Facultăţii de Teologie. Postul a rămas vacant după un scandal izbucnit anul trecut, în care este implicat fostul decan, IPS Teodosie. Potrivit procedurilor, la începutul lunii februarie Facultatea de Teologie va avea un nou decan.

Astfel, în conformitate cu decizia rectorului nr. 6/20.01.2017, au fost declanşate procedurile de organizare şi desfăşurare a concursului public pentru selectarea decanului la Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius” din Constanţa. Procedurile vor avea loc după un calendar: între, 25.01 – 26.01.2017 va avea loc depunerea dosarelor de candidatură pentru funcţia de decan şi avizarea dosarelor de candidatură de către Direcția Juridică. În perioada 27.01 – 30.01.2017 este programată a doua etapă de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcţia de decan, în cazul în care nu au fost depuse cel puţin 2 candidaturi şi avizarea de către Direcția Juridică a dosarelor de candidatură depuse în a doua etapă. Pe 31.01.2017 va avea loc şedinţa Consiliului facultăţii de avizare a candidaţilor la funcţia de decan, iar pe 01.02.2017 se vor putea depune eventualele contestaţii la hotărârea Consiliului Facultății, acestea urmând să fie soluţionate pe 02.02.2017. Ultima etapă este între 03.02 – 06.02.2017 când se va desfăşura şi finaliza concursul public pentru funcţia de decan.

Amintim că membrii Consiliului de administrație al Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC) au propus și au votat în sedinţa de 18 octombrie 2016, demiterea din funcție a actualului decan de la Facultatea de Teologie, pr. prof. univ. dr. Bogdan Moise, şi numirea ca decan interimar a prof. univ. dr. Daniela Hanțiu, conform Cartei Universitare. Hotărârea vine ca urmare a nerespectării procedurilor proprii de admitere în sesiunea toamnă 2016, când Senatul UOC a hotărât un plan de măsuri care a permis reluarea admiterii la Facultatea de Teologie în condiţii optime.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un hot sa fie decan la Teologie? de tot rasul
0
0
Puneti-l pe hoitul de N CONSTANTINESCU cel care se vaita k e pe moarte din 2013 ..cans spunea la tv. k medicii germani iau mai dat de trait tri luni ..si vai minune dumnezeiasca suntem in 2017 ..duhul sfant a lucrat ptr el ..CA SI DECAN va vindeca de prostie si indobitocire aproape tot acest oras imputit si plin de bisnitari si tigani .numit constanta ..sa vezi prostimea cum va merge la constantinescu in genunchi ptr al atinge si ase face bine ..
0
0
hotii si imbecilii au ajuns sa conduca romanica,hotul de spagoveanu nu face altceva decat sa confirme,cine a mai vazut Satana sa conduca biserica,doar acum in vremurile astea
2
0
Poate fi Bobita, care are alura de popa sau Gartulica, ca are inaltime de calugar!
7
1
halal justitie, de ce ati lasato moale cu golanu asta, fiimiar scarba de oameni cu telecomanda din procuratura
11
3
ce stiti voi ma credinciosilor cand jucam eu la ruleta pe la merkur voi imi donati casele bravo copii mei haida la arhiepiscopie sa donati
11
3
In numele turnatorilor la secu va multumesc. Schimband un parazit al societatii vindecati trupul istovit al credinciosilor ortodocsi, prostiti si jefuiti de noi, mijlocitorii smecheriilor pamantesti.
7
2
Toti popalaii trebuie azvarliti cat mai departe de invatamantul de stat . Teologia -cea mai toxica materie din spatiul scolar romanesc , iar religia , inutila-prostie agresiva in miscare ... Stiintele reprezinta viitorul si toate investitiile trebuie sa se faca in dezvoltarea cunoasterii stiintifice si in constructia de biserici , catedrale si manastiri - locuri de huzur pentru parazitii de popi si calugari ...
9
10
IPS Spagoveanu merita tras in teapa nu pe dreapta iar voi doi niste imbecili notorii si ANALfabeti mergeti in pizda mamii voastre!
6
7
Unul ca Nicolae de la Inginerie, plagiator, mincinos si habar nu are de nimic. Tinta lui este sa-si mai ia vreo 2 case, pe langa cele 4 pe care le are.
9
2
Bravo cel cu latrina mirositoare!!!!! Ai fost tare
8
2
ipsi spagoveanu asteapta sa fete guvernul amnistia si sa isi refaca fata aia de lotru la drumul mare,da Doamne si gratierea ca uite asa ajung si patriarh
10
4
Oauu sa candideze Cernea Remus pt acest post sigur va trece cu brioo.Si asa politica nu la mai vrut.A facug tumbe cu semnaturile mai nou cu Becali prin tribunal,un loc de munca cred sa il coafeze pe neprihanit.
4
4
Sfintele teze de doctoreala cand vor fi date programelor anti plagiat si la Constanta ? Inclusiv la conducatoru de...
8
4
acestei laturi? Cine sunt Florentina Voicu si Adriana Cucu? Dati oameni buni mesaje cu ce s-au ocupat aceste fiinte pana sa fie patroane de laturi, cu cine sunt maritate, in slujba cui se afla, ce studii au, unde au invatat, ce legaturi au cu partidele si cu securitatea, cine sunt parintii lor si cu ce se ocupa, ce bani folosesc pt a scoate latrina, anafu le-a facut vreodata control? Va rugam sa va publicati fotografiile sa va putem admira.
15
3
Fututi Dzeii mati de zziar si de patron de ziarr ca doar de un calugar ai voie sa scri si sa te iei. Scrie in pizda matii de sefii politiei cta, de sefii sri cta, de dna cta, de contrabanda de 27 ani cu tigari, de jaful si coruptia din port, de Busu, de Dusu, de Hagi, de Idu, de Stavrositu, de vamesi , de toti makidonii care detin si conduc cta.,de toti securistii pe care ii slujesti. Ma cac pe fituica voastra.
13
9
un imam, ca doar asa vor putea vinde vinul facut din mure facut pe podgoriile de la nazarcea.
12
2
Chiar va imaginati ca decan va fi altcineva decat cel pus de Teo?hahahaha! Nimeni si nimic nu misca fara el. Clar?
15
2
pe Theo il punemprefect,ca se pricepe la fonduri europene,iar in locul lui,decan pe yuduf muuurat ca are scoala lui teo la mangleala vorba lui Vanghelie primatul care este.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614