REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Făgădău explică de ce „fuge“ de confruntările electorale

Făgădău explică de ce „fuge“ de confruntările electorale

Replica API 31 mai 2016 | 23:41 293

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău, candidatul PSD la Primăria Constanţa, a fost invitat, şi nu o dată, de contracandidaţii săi la o confruntare electorală. Ba, mai mult, Făgădău a fost invitat la o dezbatere şi de către moderatorul unei televiziuni centrale, împreună cu Vergil Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa. Primarul interimar n-a răspuns pozitiv nici uneia dintre propuneri, iar luni a explicat motivele pentru care nu doreşte să stea la discuţii cu ceilalţi aspiranţi la statutul de primar al Constanţei. „Am avut întâlniri cu fiecare dintre dumneavoastră, aşa cum am anunţat, săptămânale, după un calendar fixat înainte de începerea campaniei. De asemenea, toate televiziunile au trimis, încă de la început, către conducerea centrală a partidului sau organizaţia judeţeană, din timp, media planul, tocmai pentru a ne putea face o planificare. Am primit o invitaţie printr-un SMS, după ora prânzului, în ziua cu pricina, după ce terminasem o emisiune la radio. În condiţia în care am o agendă completă, până la sfârşitul campaniei electorale. Lucrez după planificare, îmi place să mă ţin de acea planificare şi nu evit întrebările, oricât de dificile ar fi“, a explicat Decebal Făgădău.

Acesta a precizat faptul că nu se teme de nici o confruntare, numai că „mi se pare civilizat să anunți din timp, astfel încât cei care iau decizia și mi propun participarea la această confruntare să poate să-mi prezintă mai multe elemente. Vă dați seama ce ar fi însemnat să anulez o întâlnire cu peste 500 de sindicaliști, câteva vizite anunțate în cartier! Nu-mi schimb agenda în funcție de moment. În agendă nu am stabilit nici o confruntare cu nici un contracandidat, pentru că mi am făcut agenda încă de la începutul campaniei. Am fost deschis oricărei confruntări“, a mai precizat Făgădău. Mai mult, candidatul PSD la Primăria Constanței a lămurit și prezența Luminiței Vlădescu, candidatul PSD la primăria Medgidia, la dezbaterea publicată de televiziunea română. S-a vehiculat faptul că aceasta ar fi fost purtătorul de cuvânt al lui Făgădău. „TVR a trimis o programare partidului Biroului Central de Presă. Vorbim de o dezbatere dedicată județului Constanța. Ulterior, această programare a fost transmisă organzației județene. Au sunat la TVR și s-a explicat că e vorba despre o dezbatere legată de municipiile din județul Constanța, nu o dezbatere dedidată municipiului Constanța. Nici n-am știu de această dezbatere, decizia s-a luat în Biroul Județean. Am aflat de ea, după ce a început. Sunt un om care poată să vorbească despre un subiect, și are tărie să spună „nu știu“ sau „am greșit“, a conchis Decebal Făgădău.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614