REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău, scos din sărite de Chirondojan: „Mă deranjează teribil faptul că nu mai avem un dialog normal şi profitaţi de şedinţe pentru a face un spectacol!”

Făgădău, scos din sărite de Chirondojan: „Mă deranjează teribil faptul că nu mai avem un dialog normal şi profitaţi de şedinţe pentru a face un spectacol!”

Replica API 1 august 2015 | 00:00 132

I-au testat autoritatea?

I-au testat autoritatea?

Vasile Chirondojan

Vremurile paradelor carelor alegorice instrumentate de primarul Radu Mazăre s-au dus. Rămăşiţele a ceea ce a fost, cândva, manifestarea cluburilor din staţiune sunt resuscitate palid de Corina Martin. Vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa, a avut loc un detaliu demn de luat în seamă. Viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău, s-a trezit luat la rost de un consilier. Vasile Chirondojan a avut, ca niciodată, o ieşire pe care nu a înţeles-o nimeni. Fără nici o legătură cu subiectele discutate în cadrul şedinţei, Chirondojan l-a întrebat de ce nu mai trece carul alegoric al clubului Bellagio prin faţa terasei sale, Cleopatra.

Lui Făgădău i s-au umflat, vizibil, venele şi a avut o reacţie pe care nu a mai afişat-o până acum în spaţiul public! „Dacă în calitate de operator economic aveţi de făcut o sesizare, vă rog să adresaţi Poliţiei Locale! Dacă aveţi o sesizare legată de trafic, vă duceţi către Poliţia Rutieră. Dacă aveţi nelămuriri despre cum funcţionează staţiunea, aveţi dreptul la iniţiativă! Veniţi, propuneţi un regulament, ore de acces şi se aplică! Pentru că şi-aşa ne ceartă toată lumea, numai să mă certaţi dumneavoastră nu mai aveam dispoziţie!

Sunt disponibil în fiecare zi, cu atât mai mult cu cât faceţi parte din acelaşi grup de consilieri locali cu mine şi credeţi-mă că mă deranjează teribil faptul că nu mai avem un dialog normal şi profitaţi de şedinţele de Consiliu Local pentru a face un spectacol! Puteţi să faceţi câte declaraţii doriţi, dar, credeţi-mă, vreau să vă văd activ, nu doar aşa, să ne întrebaţi ce aţi făcut voi…

De fapt, nu face nici primarul, nici aparatul executiv, asta hotărăşte Consiliul Local. Sper că v-am lămurit”, a spus Făgădău, vizibil iritat de faptul că tocmai din grupul său majoritar de social-democraţi se ridică o astfel de problemă, complet naşteptat. Imediat după discuţie, a avut loc o numărătoare de voturi, prilej de care Făgădău a profitat şi s-a dus către Chirondojan.

„Nu mi se pare normal cum aţi procedat. (...) Suntem în Consiliu (...)”, i-a spus Făgădău lui Chirondojan, în particular. Fie că Chirondojan s-a trezit aiurea să comenteze în cadrul şedinţei, fie că ieşirea a fost programată, pentru a i se testa autoritatea lui Făgădău, cert este că viceprimarul a fost vizibil iritat de situaţie.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614