REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Femeile liberale au luat foc pe PSD: „Să legalizeze drogurile, pentru a combate consumul”!

Femeile liberale au luat foc pe PSD: „Să legalizeze drogurile, pentru a combate consumul”!

Replica API 6 martie 2015 | 09:53 168

Circotecă politică între muieri

Circotecă politică între muieri

În preajma zilei de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, reprezentantele sexului frumos din Constanţa se iau la păruială. Iniţiativa deputatului social-democrat, constănţeanca Ileana Dumitrache, de legalizare a prostituţiei, a stârnit reacţii la malul mării, unde facţiunea PDL a organizaţiei de femei a PNL a descoperit un nou prilej de a-şi taxa rivalii politici. Organizaţia de femei a PNL Constanţa (PDL) a luat act de iniţiativa deputatului PSD şi consideră că „subiectul se încadrează perfect în temele imaginare, promovate de primarul Constanţei, Radu Mazăre”, întrucât „s-ar putea emite bon fiscal turiştilor străini sosiţi aici în căutare de „fete frumoase” iar pesediştii ar fi mulţumiţi pentru inţiativa lor creativă, ieşită din comun”, se arată într-o informare a formaţiunii locale a femeilor liberale.

Pentru a duce ironia la adresa PSD Constanţa pe noi culmi, facţiunea pedelistă a femeilor constănţene sugerează şi noi propuneri, precum aceea că „ar trebui să ceară şi legalizarea drogurilor, pentru a combate consumul de droguri în rândul tinerilor”. „Oare câte femei constănţene au votat PSD, pentru ca în nomenclatorul clasificărilor profesionale să apară o nouă meserie: cea de lucrător? Am fi curioşi, Primul-Ministru Victor Ponta, primarul Constanţei Radu Mazăre sau chiar doamna deputat, Dumitrache ar elibera o recomandare pentru o persoană care doreşte să se angajeze drept lucrător sexual?”, concluzionează comunicatul emis de organizaţia de femei a PNL (PDL).

Reamintim că Ileana Dumitrache a solicitat, pe 17 februarie a.c., ca prostituţia să fie legalizată pe teritoriul ţării noastre. Dumitrache, fina preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut într-o declaraţie parlamentară că e necesară legalizarea prostituţiei, ca metodă de protecţie la adresa tinerelor din România expuse riscului traficului de carne vie, dar şi pentru aducerea de bani la buget. „Într-un fel sau altul, fenomenul care a luat amploare în toată Europa, numai în Germania trei sferturi dintre prostituate provin din ţări est-europene, necesită o atenţie deosebită, iar intrarea în legalitate, după modelul altor ţări europene (de exemplu Germania, Olanda sau mai recent Italia care, după modelul olandez, prin proiectul “red-light street” inaugurează în aprilie 2015, la Roma, un district destinat acestei activităţi) a devenit o necesitate obiectivă şi poate contribui cu adevărat la consolidarea luptei împotriva economiei subterane”, susţine Dumitrache în demersul său.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614