REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Festivalul Berii la Constanţa! CJC reînvie evenimentul

Festivalul Berii la Constanţa! CJC reînvie evenimentul

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:03 549

Consiliul Judeţean Constanţa vrea să reînvie tradiţia Festivalului Berii la malul mării! "Ţinta noastră este data de 1 mai, iar evenimentul va fi organizat la Pavilionul Expoziţional, în parcare. Am vrut să reînviem Festivalul Berii şi totodată vrem să redăm credibilitatea instituţiei, în sensul că, în mandatul trecut, evenimentele erau organizate de către terţi, iar preţurile erau pe măsură. Ei bine, acum situaţia revine la normalitate. Nu mai există un terţ care să se ocupe de astfel de evenimente, iar oamenilor încă nu le vină să creadă. La Festivalul Berii va fi şi un spectacol şi vrem să vină cât mai mulţi producători de bere, dar şi constănţeni, cât şi turişti", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Claudiu Palaz, vicepreşedinte CJC.

Au confirmat prezenţa:

Bere artizanală: Cazino, Nemţeană, bere Sara, bere Zăganu, Ground Zero, Hop Hooligans, Hop Head, Frigiderul 7 Beri, Clinica de Bere; producători tradiţionali: Heineken, Ursus, Albrau Oneşti.

De menţionat că Heineken va fi prezentă cu berea Golden Brau care se produce la fabrica din Constanţa!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai acum nu mai doriti festival?Da cand Mazare si Nicusor va facea festivaluri de rahat cluburi pe unde va drogati era bine nui asa acum un festival normal va pute la toti de ce nu ati urlat de 27 de ani cat va furat clanul psd de acum aglomereaza puscarie si vor legi pentru ei speciale sa ii elibereze ca i asteapta conturile din Panama si Cipru in timp ce Constanta este in faliment din cauza acestor banditi in insolventa si voi someri nu va place bere ai?
1
0
De ce un festival al berii si nu unul al vinului?!? Sunt o gramada de producatori de vin in jud Constanta. Chiar avem cu ce!!!
1
0
Daca esti prost stai acasa. Bani nu se vor cheltui, ci se vor incasa de la producatorii de bere care isi vor vinde marfa in cadrul pavilionului. vorbiti ca sa va aflati in treaba.
1
0
Noi nu ne putem caca de foame si facem festival .....
2
1
citi bani se cheltuie?in buzunarul cui?
0
0
" Strangeti hora , nu fiti hoti , sa va intre n cur la toti "- expresia preferata a lui Nicusor... doar ca el facea bani , iar altii aplaudau !
0
0
Nicule, asa ca fapt divers, producatorii de bere artizanala mentionati in articol sunt autohtoni ,micro fabrici. Pe deasupra berea Cazino, care este foarte buna este produsa in judetul Constanta. Vorbiti fara habar!
3
0
prin anii 95-97 festivalul se desfasura la club castel in mamaia si erau cca 30 de standuri numai cu bere romaneasca, printre care MALBERA....dupa 20 de ani vax albina crema puh...
3
0
Hai siktir, ordinarule. Nicu are perfecta dreptate, se cheltuie de la buget din banii constantenilor ca sa facem promovare la Heineken! Esti un sclav al companiilor straine!
10
0
Mai bine te duci in padure cu gandirea asta decat sa iesi din casa! Consumi oxigenul degeaba!!!
3
7
Stiti ceva? Daca ar fi fost prezente si niste branduri romanesti de bere,originale de acilea, cu produse de calitate superioara,ar fi fost ceva OK. Asa,e fix p.la. Sa faci reclama la firme straine si sa initiezi sarbatori de sorginte straina e cam de cacat,si este de fapt doar in plan de marketing pentru niste patroni straini,care profita de opacitatea romanilor in domeniu.Pe cand festivalul usturoiului chinezesc,futu-i ma-sa?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614