REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Festivalul Corinei Martin cu carele alegorice, huiduit. „Mamaia să fie promovată cu gust”

Festivalul Corinei Martin cu carele alegorice, huiduit. „Mamaia să fie promovată cu gust”

Replica API 30 mai 2015 | 08:27 269

Primăria Constanța a anunțat că, anul acesta, nu va mai organiza deja tradiționala paradă a carelor alegorice. Primarul demisionar al Constanței, Radu Mazăre, preciza că „hărțuirea procurorilor” l-a determinat să renunțe la defilarea cu care a obișnuit în ultimii ani. „Ca să nu dau cu subsemnatul după aceea că de ce l-am făcut”, susținea Mazăre. Numai că președintele asociației Dobrogea-Litoral, Corina Martin, nu se lasă așa, cu una cu două, anunțând că parada carelor alegorice prin staţiunea Mamaia va continua şi în această vară, evenimentele urmând să aibă loc în fiecare zi de vineri, începând din 3 iulie, pe parcursul a nouă săptămâni.

Martin s-a întâlnit cu proprietarii de cluburi și i-a convins să continuie „tradiția”.

„E extrem de important să ştiu părerea proprietarilor de cluburi pentru că, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esenţial în brandul turistic al staţiunii Mamaia, Mamaia fiind staţiunea distracţiei, a evenimentelor şi a clubbing-ului. (…) Cluburile vor participa la paradă, iar costurile vor fi acoperite din taxa de promovare. Parada va începe pe 3 iulie, va fi în ziua de vineri, nu sâmbătă, timp de nouă săptămâni. Parada se va completa şi cu alte evenimente care vor avea loc în Piaţeta Cazino. Sunt mulţi organizatori care ni se adresează nouă, Asociaţiei Litoral, pentru că ei ştiu că noi ne ocupăm de evenimente şi mai ales după ultimele decizii luate de Consiliul Local Constanţa este clar că Asociaţiei Litoral îi revine întreaga campanie de promovare”, a spus Martin.

Numai că „clubbing-ul” Corinei Martin nu se află pe gustul tuturor agenților economici din stațiunea Mamaia.

Preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, nu rezonează cu apucăturile lui Martin, susținând că „fără actorul principal, Radu Mazăre”, parada și-ar pierde din impactul scontat. Totodată, Bucovală susține că Martin nici nu s-a deranjat să apeleze și la domnia sa în momentul în care a „pocnit-o” ideea cu parada.

„Corina nu știu ce-a făcut, ce-a lansat, eu eram la București. E o discuție pe care a avut-o ea, ca președinte al asociației Dobrogea-Litoral, cu cei de la cluburi. Într-adevăr, Primăria a anunțat că nu va participa cu carul lor, cel pe care-l făcuseră anul trecut. Dar, asta e treaba Primăriei. Noi avem ceva ca pentru promovare, dar asta e problema cluburilor. E o asociație a lor, separată și nu-i putem opri să facă ceva. Din câte știu, anul trecut, aveau care făcute, fiecare club cu câte un car. (...) Orice acțiune de promovare considerăm că e bine venită, numai că trebuie gândit sistemul acesta de promovare. El a fost bun la vremea respectivă. A fost promovat de către fostul primar. În toată lumea se întâmplă ceva, dar ele mai trebuie puțin gândite, pentru că lipsește personajul principal. Carele îl aveau ca principal actor pe Mazăre. (...) Noi nu am fost invitați la ședință, că altfel aș fi trimis un vicepreședinte acolo. A fost o discuție între Corina Martin și asociația cluburilor de noapte sau cum se numește. Orice ar fi legat de promovarea stațiunii Mamaia e bine venit, dar făcut frumos și cu gust”, a spus Bucovală, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218