REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Fetiţa care a vrut să se spânzure la Peştera a fost violată ani la rând!

Fetiţa care a vrut să se spânzure la Peştera a fost violată ani la rând!

Replica API 2 septembrie 2015 | 22:57 228

Şocant

Şocant

Caz şocant la Peştera. În urma anchetei, oamenii legii au descoperit detalii înfiorătoare: copila care a încercat să se spânzure la Peştera, în luna iunie a anului curent, a fost violată ani la rând! Suspectul, un vecin în vârstă de 20 de ani, a fost arestat!

Familia Ungureanu din Izvoru Mare este una nevoiaşă, cu şase copii, între care unul abia născut. Astfel, greul a picat pe fetiţa cea mare, în vârstă de 13 ani. Potrivit vecinilor, ea trebuia să aibă grijă de fraţi, de gospodărie, în timp ce părinţii lucrau cu ziua pe unde apucau. Lipsită de libertatea copilăriei şi cu umerii încărcaţi de sarcini, Andreea a absentat de la şcoală, fiind în abandon. În seara de 3 iunie, se pare că a mers să cumpere pâine, dar cu restul banilor ar fi cumpărat un tort de îngheţată.

Ajunsă la domiciliu, s-a lovit de dojeneala mamei, care i-ar fi tras şi câteva palme. Astfel, la scurt timp, minora a fost găsită cu ştreangul în jurul gâtului, în grajd. Cel care a descoperit-o a fost unul dintre fraţi, care a început să strige după ajutor. La faţa locului au ajuns mama şi un vecin, cel din urmă tăindu-i funia. Din fericire, minora era conştientă şi putea respira singură. A fost transportată la Spitalul Medgidia, apoi transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată. Copila a fost salvată, dar oamenii legii au continuat cercetările şi au aflat şi alte dedesubturi din viaţa micuţei.

Astfel, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în intervalul 2011- 2014, în repetate rânduri, la date rămase necunoscute şi neputându-se stabili cu exactitate numărul actelor materiale, inculpatul Cornel Lungu a constrâns-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale orale, timp în care îi introducea degetele în vagin, aceste acte petrecându-se atât la domiciliul inculpatului, cât şi al victimei care locuia în vecinătatea acestuia.

La data de 31.08.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a luat măsura reţinerii faţă de inculpat, iar la data de 01.09.2015, Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Medgidia a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369