REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FIREA, numire CONTROVERSATĂ la Primărie: o vedetă mondenă…

FIREA, numire CONTROVERSATĂ la Primărie: o vedetă mondenă…

Replica API 14 aprilie 2017 | 00:00 339

Gabriela Firea

Gabriela Firea mai dă o lovitură la Primăria Capitalei! Edilul şi-a înfiinţat 20 de societăţi pe acţiuni, care se vor ocupa de la construcţii de pasaje la publicitate stradală, relatează b1.ro. Societăţile pe acţiuni au fost votate şi înfiinţate în două sesiuni extraordinare ale Consiliului General. Tot în cadrul şedinţelor au fost numiţi şi membrii consiliilor de administraţie, scrie ProTV. De pildă, în Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA a fost numită Alina Laufer, artistă, vedetă în emisiunile mondene şi soţia secretarului de stat în Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca le-ati da o limba ....cum ar fi ? daca nu muie de la ALESI ,boilor, cand erau basescu si udrea si faceau tot ce doreau in tara nu nechezati . Hai sictir in pula mea !
0
0
daca jidanii se pricep sa faca bani spre folosul lor si al altora asta nu inseamna ca si jidancele fac acelasi lucru,mai degraba astea se pricep la altceva
2
0
Denissssssssssssss,esti un mic fas pesedist tare imputit!
2
1
Nu si-a infiintat,caci societatile sunt ale primariei,nu ale primarului. Faptul ca doamna a dat peste boturile balosite ale capuselor economice creaza nemultumiri. Care smecher al sistemului imputit creat de Basau at fi de accord sa nu mai aiba control asupra banilor publici? Nu doar in Bucuresti,ci si in toate orasele de pe litoral,sunt niste spurcaciuni abonate la bani publici,greu de eliminat,mana in mana cu interlopimea.Mizeriilor umane nu le convin oamenii de calitate,asta este realitatea si incep sa faca presiuni de toate felurile,uneori chiar din cele cu violenta.
1
2
O ESCROACA ca si BARBATASU de asta numai scapam usor
6
1
Ce sa spun !!?? ...o alta curva, ca si Firea dealtfel. Cine se alege, se aduna. Avem "primarita": si-a infiintat 20 de societati pe actiuni, cu oameni numiti de ea !? Despre ce vorbim ?!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367