REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Fiul fostului poliţist Saragea, BĂGAT în SPITAL de un turist! L-a bătut cu RANGA!

Fiul fostului poliţist Saragea, BĂGAT în SPITAL de un turist! L-a bătut cu RANGA!

Replica API 23 august 2016 | 00:49 1921

EXCLUSIV!

EXCLUSIV!

Necazurile se ţin lanţ de Florin Saragea, fiul fostului poliţist Marian Saragea. Acesta a ajuns la spital vineri, 19 august, cu plăgi grave la nivelul capului. Mai exact, a fost lovit cu o bară metalică de către un turist, Robert Daniel Drăguţ într-un conflict spontan. Agresorul, care este din Bucureşti, a fost arestat la domiciliu.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, totul s-a petrecut vineri, 19 august, în jurul orei 18.00, în zona plajei Belona din Eforie Nord. Robert Daniel Drăguţ, în vârstă de 41 de ani, venise la mare cu familia, adică soţia şi copilul. Aşa se face că în acea seară a decis să meargă la un local pentru a servi masa însă, pe drum, s-a oprit la un loc special amenajat, unde se afla şi o bară pentru tracţiuni, deţinută de Florin Saragea. Cum, cel mai probabil, nu s-au înţeles la preţ (se plătea pentru a putea face tracţiuni), pentru a goni muşteriul neserios, Saragea Jr. a pus mâna pe o bară metalică înspre a-l goni. Iute din fire, Drăguţ i-a smuls bara şi l-a lovit în zona capului, cauzându-i o rană gravă, cu hemoragie, după care a fugit. Trecătorii s-au luat după el, l-au prins şi l-au predat Poliţiei. Victima a fost transportată la spital, iar acum starea de sănătate îi este stabilă. Agresorul a fost reţinut şi propus spre arestare. La data de 19 august anul curent, Tribunalul Constanţa a decis să fie plasat în arest la domiciliu. Amintim că Florin Saragea a trecut prin mai multe evenimente nefericite. În februarie anul curent a intrat în greva foamei, protestând în faţa Parchetului din municipiul Constanţa, acolo unde a vrut să-şi arate nemulţumirea cu privire la situaţia în care se afla. Mai exact, tânărul susţinea că medicul stomatolog Marcela Munteanu l-ar fi mutilat. Acesta a apelat la serviciile dentistului pentru nişte implanturi, însă lucrarea ar fi fost făcută de mântuială, motiv pentru care a suferit infecţii şi osul a putrezit. Dosarul se află pe rolul instanţelor din Constanţa, Florin Saragea fiind nemulţumit că rezultatele întârzie să apară.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/saragea-jr-are-dosare-penale-pe-rol-dar-si-legitimatie-de-politist-27856/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369