REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

FOCURI DE ARMĂ LA CONSTANŢA! Jurnaliştii s-au întrecut la... ţintă!

FOCURI DE ARMĂ LA CONSTANŢA! Jurnaliştii s-au întrecut la... ţintă!

Replica API 24 martie 2017 | 08:25 281

Focuri de armă la Constanța! Jurnaliștii constănțeni au participat joi, 23 martie a.c., la Cupa Presei la Tir 2017, eveniment desfășurat la Poligonul de tragere din cadrul IPJ Constanța, organizat de Inspectorajul de Poliție Județean Constanța cu ocazia Zilei Poliției Române. La competiție s-au înscris 25 de jurnaliști. Competiția “Cupa Presei la Tir 2017” a constat în tragerea a 6 focuri de armă, punctajul maxim fiind 60. Astfel, jurnaliștii participanți au tras 6 focuri cu pistol Carpați de la o distanță de 15 metri. La final, punctajul maxim a fost premiat. La categoria fete, Liliana Chiru, reporter Replica de Constanța, a ieșit pe locul I cu 39 de puncte din 60. La categoria băieți, Radu Sorin Elvis de la Media Tv Medgidia a câștigat premiul I cu 55 de puncte din 60. În continuare au fost premiate și locurile II și III, iar ceilalți participanți au primit diplomă de participare.

“Cu ocazia Zilei Poliției Române Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a orgnizat Cupa Presei la Tir unde au fost invitați toți jurnaliștii acreditați de pe lângă Inspectoratul Județean de Poliție Județean Constanța. Le dorim mult succes și cel mai bun să câștige!”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

La final, jurnaliștii au fost felicitați și li s-au înmânat diplomele speciale și cele de participare la Cupa Presei la Tir 2017.

“Cu mici diferențe ne regăsim în aceeași formulă încercăm să păstrăm această tradiție “Cupa Presei la Tir”. Sper că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor că a fost un eveniment care v-a trezit interesul pentru că și această componentă a folosirii armamentului este una important. Aș îndrăzni să spun că astfel de Cupă am vrea să facem și la alte evenimente nu numai la Ziua Poliției, avem și Ziua Națională a României, dar și alte evenimente festive. Dacă vorbim despre evenimente festive este clar că vorbim despre Ziua Poliției sărbătorită pe data de 25 martie. Profit de această ocazie pentru a felicita pe cei care au câștigat astăzi concursul Cupa Presei la Tir. Sper să rămână în memoria tuturor acest eveniment ca unul important.”, a declarat cms. șef Mircea Vizitiu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Paula SOLOMON

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369