REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul deputat Rizea şi un coleg al acestuia au stat mai mult de o lună la un hotel fără să plătească - FOTO

Fostul deputat Rizea şi un coleg al acestuia au stat mai mult de o lună la un hotel fără să plătească - FOTO

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:26 486

Fostul deputat PSD Cristian Rizea şi un prieten de-al său, Ciprian Ţîrdea, care au candidat anul trecut din partea PRU la alegerile parlamentare, vor fi daţi în judecată de administratorul unui hotel din Vaslui după ce aceştia au stat, în timpul campaniei electorale, la un hotel din municipiul Vaslui, unde au mâncat şi băut, fără să achite serviciile hoteliere în valoare totală de peste 43.000 de lei, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Hotelului Racova din Vaslui, cei doi politicieni au plecat chiar în noaptea alegerilor generale din cele două camere pe care le închiriaseră la începutul lui noiembrie, fără a plăti pentru cazarea de care au beneficiat pe perioada celor 40 de zile.

De asemenea, Cristian Rizea şi Ciprian Ţîrdea au semnat şi toate notele de plată de la restaurantul hotelului, unde au mâncat, bonuri pe care, de asemenea, nu le-au achitat.

Suma totală pe care cei doi o au de plătit la hotelul din Vaslui se ridică la 43.220 de lei. Cea mai mare factură ca valoare, respectiv 40.803,99 lei, este pe numele lui Ciprian Ţîrdea, cel care, de altfel, a semnat majoritatea notelor de plată de la restaurant, unde politicienii au oferit mâncare şi băutură la zeci de persoane pe perioada desfăşurării campaniei electorale.

”Chiar în noaptea alegerilor, cei doi au plecat fără să anunţe pe nimeni, lăsând cheile de la camere fie în uşă, fie aruncate pe un pat. A doua zi, am reuşit să-i contactăm telefonic şi au spus că vor achita, apoi au început să paseze de la unul la altul, până nu au mai răspuns la telefon. În consecinţă, am luat legătura cu preşedintele partidului, domnul Diaconu, care, la fel, ne-a promis că se rezolvă ca, apoi, nici dumnealui să nu ne mai răspundă la telefon”, a declarat, marţi, pentru News.ro directorul Hotelului Racova din Vaslui, Răzvan Condurache.

În consecinţă, reprezentanţii hotelului au apelat, încă din decembrie 2015, la executorii judecătoreşti, care i-au notificat pe cei doi politicieni cu privire la facturile pe care le au de achitat pentru serviciile de care au beneficiat la unitatea hotelieră.

”Cei doi foşti clienţi ai noştri nu au răspuns nici la aceste notificări de plată. În consecinţă, avocaţii firmei au decis să ne adresăm instanţei pentru a recupera contravaloarea serviciilor prestate”, a adăugat Răzvan Condurache.

Potrivit acestuia, firma nu a făcut încă plângere la Poliţie, o decizie în acest sens urmând să fie luată tot de către avocaţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD ca e bine ...astia au hotia in sange
2
0
ei si va pati ceva ? daca ieram eu vai si amar, dar asta este mafii baaaa !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102