REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul Ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, martor în dosarul Alexandrei Stan cu Marcel Prodan

Fostul Ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, martor în dosarul Alexandrei Stan cu Marcel Prodan

Replica API 3 decembrie 2015 | 15:07 508

Alexandra Stan, față în față cu fosta lui soție a lui Marcel Prodan, la Judecătoria Constanța. Joi, 3 decembrie, la Judecătoria Constanţa a avut loc un nou termen în dosarul în care fostul impresar și iubit al artistei, Marcel Prodan, este acuzat de loviri sau alte violenţe. Fostul viceprimar al Constanței și ex-ministrul al Mediului, Nicolae Nemirschi, a fost și el prezent în sala de judecată și a făcut declarații, în calitate de martor. „Am primit un telefon de la Marcel Prodan, era speriat, mi-a spus că s-a certat cu Alexandra , că s-au bătut și că se îndreptau spre spital. I-am spus să meargă la poliție. Atunci când am ajuns la spital, am văzut-o pe Alexandra. Niciunul din ei nu mi-a dat multe detalii despre ce se întâmplase. Am observat-o pe Alexandra, gravitatea loviturilor nu părea mare la acel moment, față de momentele ulterioare. Referitor la inculpat, avea urme, pete de roșeață pe față. Alexandra a fost la oftalmolog, dar vederea nu i-a fost afectată. De la cei doi am înteles că s-au certat pentru că partea civilă urma să susțină un concert, iar la repetiții Marcel i-a reproșat că falsează și că nu face lecții de canto. A izbucnit cearta între cei doi, iar Marcel voia s-o duca acasă, mai ales ca la studio erau și alte persoane. S-au dus spre apartament, apoi s-au răzgândit și urmau să se ducă spre Valu lui Traian. Partea civilă l-a lovit pe inculpat, a tras cu mâna de volan în timp ce acesta conducea. În momentul acela, Marcel a lovit-o în zona ochiului pe partea civilă, instinctiv“, a povestit Nicolae Nemirschi.

„Am ajuns cu Alexandra la apartament, a venit și Marcel. Au început să se certe și s-au înjurat de față cu mine. El a adus în discutie și copilul lui. Incercam să găsim soluții având în vedere că Alexandra urma să susțină un concert. În final, Alexandra s-a linistit. În legătură cu relația dintre cei doi, menționez că aveau o relație nu doar profesională, ci și de concubinaj. Marcel a renunțat la căsătorie pentru Alexandra. Andrei Nemirschi este fiul meu, era asociatul lui Marcel. Nu era în țară la acel moment. Din câte știu, ea nu avea nicio problemă cu sumele care i se cuveneau. I-am privit pe amândoi ca pe copiii mei. Menționez că Alexandra l-a injurat pe Marcel în legătură cu copilul lui, iar el s-a enervat și a scuipat-o. I-am sugerat Alexandrei să susțină în continuare concertele pe care le avea în ziua următoare și i-am sugerat să-și pună ochelari de soare, pentru că urmele ei nu erau foarte vizibile la acel moment“, a completat Nemirschi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218