REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Furturi LA COMANDĂ! Mai multe maşini, lăsate fără oglinzi! Între ele, şi cea a ambasadorului Canadei

Furturi LA COMANDĂ! Mai multe maşini, lăsate fără oglinzi! Între ele, şi cea a ambasadorului Canadei

Replica API 27 februarie 2017 | 00:06 360

Cerere şi ofertă – la pont

Cerere şi ofertă – la pont

Autovehiculul ce aparţine Ambasadei Canadei a fost prădat de hoţi, la Constanţa! De fapt, acesta a fost spart “la pont”- (am putea spune) şi asta pentru că Alexandru Scarlat Bogdan i-a spus lui Ismail Dăuş că vrea o oglindă retrovizoare de X6 şi că un astfel de vehicul se află parcat în faţa unui hotel de pe strada Ştefan cel Mare. Hoţul a fost arestat imediat după comiterea faptei, iar cercetările au continuat, acum fiind şi el în atenţia oamenilor legii.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de furt, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Constanţa l-au indentificat şi reţinut pe Ismail Dăuş, în vârstă de 18 de ani, din Constanţa, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 4.02.2017, tânărul în cauză, arestat preventiv în prezent, ar fi sustras oglinda exterioară dreapta a unui autoturism de lux, marca BMW X6, care, potrivit informaţiilor noastre, aparţine Ambasadei Canadei, parcat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, în faţa unui hotel, după care ar fi vândut-o unei persoane pentru suma de 70 de lei, în realitatea ea costând peste 600 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, la data de 24.02.2017, poliţiştii constănţeni au identificat bărbatul care ar fi achiziţionat oglinda, în persoana numitului Alexandru Bogdan Scarlat, în vârstă de 30 de ani, din oraşul Năvodari, care cunoştea faptul că respectivul bun este provenit din comiterea unei infracţiuni, pentru că dăduse comanda! Prejudiciul estimat la 639 lei a fost recuperate şi predat persoanei vătămate, iar bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Cât despre Ismail Dăuş, precizăm că, pentru fapte similare de furt calificat, inculpatului i-a fost aplicate anterior în două rânduri, măsura educativă a asistării zilnice de către instanţa de judecată.

Spre exemplu, în noaptea de 13 spre 14.07.2014, inculpaţii Onassis - Alberto Ismail şi Valentin Fernando Păun, împreună cu o altă persoană, Ismail Dăuş, au pătruns prin efracţie în autoturismul marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare DB-07-BEM , parcat pe strada Negru Vodă din municipiul Constanţa, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.700 lei, precum vreo 29 de pachete cu ţigări Kent şi Marlboro, 3 pachete cu seminţe de floarea soarelui, un aparat foto marca Nikon, o ladă frigorifică electrică, o pereche de adidaşi marca Nike şi un încărcător auto pentru lanternă. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

De menţionat că nu este singurul furt “la pont”, raportat Poliţiei în ultima perioadă! Poliţiştii Secţiei 1 au demarat cercetările în cazul unor autovehicule parcate în zona Faleză Nord. O constănţeancă a sesizat oamenii legii şi a postat şi un apel pe o reţea de socializare, cerând ajutorul pentru identificarea hoţilor care au furat oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate în zona mai-sus menţionată.

Liliana CHIRU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alea 3 pungi de seminte erau importante. asta care ai scris articolul. ia da o tura de tomis in weekend cu camera de fotografiat sa vezi bolizii cum au la oglinzi alte numere de inmatriculare.
0
1
Si cand vinzi masina si vrei sa pastrezi numerele ce faci cu oglinzile?
0
1
Sa fie judecati si cei care isi monteaza oglinzi furate de la alte masini si nu numai oglinzi
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614