REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Bucovală

Gabriela Bucovală

Replica API 14 martie 2017 | 00:00 335

Dureri de cap cu elevii zilelor noastre! Inspectorul general şcolar Gabriela Bucovală s-a luat cu mâinile de cap. A constatat chiar ea cât de greu este să organizeze simularea unui bacalaureat: în anumite şcoli elevii au încercat să copieze, în altele... profesorii au încurcat subiectele!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta nefericita persoana este director la educatie? O cunosc de 20 de ani si a ramas neschimbata. La fel de proasta. La fata parca are 89 de ani.
3
0
O ciobanca angramata.
4
0
Comentati inutil, de parca ati vazut vreodata machedon cult si rasat.
5
0
Vesnic refuzata a fost ,vesnic rebutata VA ramane ! Si a batut joc de toata lumea pe banii lui frate su ! Slaba profesoara ,slaba in isj !
8
1
De la o frunte de latimea unei lingurite nu ai prea mari asteptari. E un simplu produs al capusarii tuturor institutiilor publice.
8
0
In niciun caz individa nu a ajuns pe post pt capacitatea ei intelectuala. Nu, este specific makidonilor frustati de atatia ani de stat la coada oii si ce ...colectionat cacareze, sa faca orice pt o functie de. intelectuala. Vezi cazul prostului de BABU si a tiganimii care se intrece in ...turnulete. PS- makidonii care se tot dau greci, in Elada sunt de fapt slugile grecilor originali. Ei, bulgarii si macedonenii ! Asa, sa se stie!
10
4
Ca sa fii politician,in Romania nu este nevoie de eruditie,de trecerea unor teste de minima inteligenta corespunzatoare speciei umane. Ajuns politician,sunt sanse ca boul baltii sa ajunga sa fie mare sef tocmai acolo unde habar nu are cum se deschide usa sau unde e WC-ul ...Cam asa se face organizarea Romaniei ,de asta avem ce se vede zi de zi,ceas de ceas. O tara condusa de nemernici,inculti,tradatori de tara,javre ordinare dar atentie,majoritatea fiind acolo din cauza votului nostru,din cauza faptului ca noi acceptam asta,ca suntem inactivi,puturosi ,delasatori,complici la propriul dezastru
3
1
Asa nespalata pe cap
8
0
Peste 90% din comentatori sunt doar frustati care scriu balarii si invective la adresa persoanelor.
3
9
PROFESIONISTE LA SEX..........
3
0
Esti o rusine. Nemultumirea din ultimul an tinuta sb presh cu pitze date de fiitu nu mai tine. Ne-am saturat de babele astea machidoance nebune si proaste rau. Rade tot judetul de tine, rebut intelectual.
11
0
Cum? Profesionistele de la ISJ? A numit numai directori incompetenti. Poate daca erau in machedoneasca nu incurcau subiectele. Jale la ISJ.
10
0
Scarba si dispret pentru nonvaloare si fripturism. O rusine nationala acest infect ISJ makidonesc. Constantenii sunt prostii Romaniei. Scarba si dispret total.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614