REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Generalul Oprea: Sprijinim toate proiectele naţionale ale preşedintelui României

Generalul Oprea: Sprijinim toate proiectele naţionale ale preşedintelui României

Replica API 2 martie 2015 | 23:24 95

Şedinţă de lucru cu partidul, la Constanţa

Şedinţă de lucru cu partidul, la Constanţa

Gabriel Oprea

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Constanţa pentru a participa la o şedinţă de lucru cu preşedinţii organizaţiilor UNPR din regiunea Sud Est. Sâmbătă, vicepremierul a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre obiectivele formaţiunii politice, menţionând, în acest context, că până la alegerile din 2016, îşi doreşte 1 milion de membri în partid.

„Întâlnirea de la Constanţa are ca scop un obiectiv strategic. Şi anume, ne pregătim, ne dorim, ne mobilizăm ca UNPR să strângă, până la alegeri, un milion de membri. E un proiect important pentru noi. Cred că ştie toată lumea că UNPR a menţinut stabilitatea economică a României în ultimii 5 ani. Am discutat faptul că ne-am respectat toate angajamentele, sprijinim toate proiectele naţionale ale preşedintelui României. Acesta e proiectul UNPR, pentru asta ne pregătim”, a declarat Gabriel Oprea. Liderii UNPR au mai anunţat că susţin propunerile de modificare a Codului Electoral pe care Valeriu Zgonea le-a transmis comisiei din Parlament. „Susţinem ideea pe care şi PSD a înaintat-o. Aceea ca primarii să fie aleşi din primul tur, că n-au fost probleme până acum, parlamentul să aibă număr fix, redus, evident, iar la preşedinţii de consilii să fie pe liste”, a declarat Eugen Nicolicea, vicepreşedinte UNRP. Întrebat dacă UNPR negociază cu parlamentarii altor partide ca să treacă în tabăra Uniunii, Gabriel Oprea a precizat: „Orice om, orice parlamentar... Ne batem să arătăm că ţinem la ţara asta. Sunt probleme, inclusiv de securitate. Vrem siguranţă, vrem securitate. Dacă bat palma cu cineva, mă ţin de cuvânt. Noi avem, faţă de alte partide, două principii: respectarea Constituţiei României şi principiul competiţiei“, a spus vicepremierul. Cât despre o eventuală cădere a Guvernului: „Noi sprijim Guvernul. Teoretic, orice se poate întâmpla în politică. UNPR îşi ţine cuvântul. Nu dai jos un Guvern din care faci parte“, a conchis Gabriel Oprea.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108