REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Geoană: Desemnarea candidatului la Preşedinţie nu e un concurs de frumuseţe în interiorul partidului

Geoană: Desemnarea candidatului la Preşedinţie nu e un concurs de frumuseţe în interiorul partidului

Replica API 25 aprilie 2014 | 00:00 186

Senatorul PSD Mircea Geoană consideră că desemnarea candidatului la Preşedinţie nu este un concurs de frumuseţe în interiorul PSD, iar şeful partidului, în speţă Victor Ponta, nu trebuie să fie obligatoriu şi prezidenţiabilul la alegerile din noiembrie 2014, conform Mediafax.

Prezent, joi, la Vaslui, senatorul Mircea Geoană a afirmat că PSD trebuie să desemneze un candidat la Preşedinţia României care ar putea fi capabil să convingă încă două milioane de alegători, pe lângă membrii de partid, să-l voteze în turul doi.

Parlamentarul social-democrat crede că alegerea prezidenţiabilului se poate face "cu calm şi înţelepciune".

"La nivelul partidului, am luat decizia să tranşăm subiectul candidatului PSD la prezidenţiale după alegerile europarlamentare, care reprezintă un prag important. Avem de luat o decizie logică şi raţională, care nu implică niciun fel de concurs de frumuseţe în interiorul partidului, ci soluţia cea mai bună pentru a putea să câştigăm alegerile din noiembrie. Dacă lucrurile sunt destul de clare, candidatul PSD merge în turul doi, luând în proporţie covârşitoare voturile partidului. Trebuie să vedem cine poate să convingă încă două milioane de oameni, pe lângă voturile partidului, pentru a putea câştiga competiţia. Acolo este de fapt discuţia. Cu calm şi cu înţelepciune o să luăm o decizie după europarlamentare", a declarat, joi, senatorul PSD Mircea Goeană, conform Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102