REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Geoană, REACŢIE la dezvăluirile lui Andronic despre alegerile din 2009

Geoană, REACŢIE la dezvăluirile lui Andronic despre alegerile din 2009

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:20 449

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit, într-un articol publicat luni, că şefii instituţiilor de forţă din România i-ar fi promis lui Traian Băsescu, în 2009, că îi vor asigura al doilea mandat de preşedinte. Mai mult, potrivit lui Andronic, mai multe persoane cu funcţii importante (George Maior - directorul SRI, Florin Coldea - prim-adjunc al directorului SRI, Laura Codruţa Kovesi - procuror general la acea dată) s-au întâlnit în noaptea alegerilor prezidenţiale acasă la Gabriel Oprea. Mircea Geoană comentează informaţiile publicate de Andronic şi susţine că România are nevoie ca evenimentele din 2009 să fie clarificate.

"Era o vorbă, că nu contează cine votează, contează cine numără. 2009 rămâne un subiect destul de obscur. În continuare cred că alegerile au fost câştigate de echipa noastră şi cred că au existat elemente cel puţin ciudate, care sper să apară la vedere, pentru sănătatea democraţiei noastre. Eu nu ştiu ce au făcut, ce au discutat (Maior, Coldea şi Kovesi acasă la Oprea - n.r.). Cu George Maior am o relaţie veche, mi-a fost coleg de partid, a fost directorul meu de cabinet, a fost un om în care am investit şi eu şi colegii din PSD foarte mult. Nu ştiu ce se ascundea în spatele celorlalte relaţii. Dar un lucru este foarte clar: Traian Băsescu a abuzat şi a apăsat cu multă violenţă şi cu multă pricepere pe butoanele de putere ale statului român, de o manieră nepermisă. Cât de mult cei care au fost în aceste instituţii s-au lăsat 'încălecaţi', cât de mult au executat ordinele 'stăpânului' în linia de comandă, asta nu ştiu şi este o chestiune pe care dumneavostră sau mai degrabă instituţiile statului, când se vor mai dezmetici, o să poată să ne-o spună. S-au întâlnit, foarte bine. Whisky-ul e o marfă liberă, nu mai este ca pe vremuri interzisă", a declarat Mircea Geoană, contracandidatul lui Băsescu din 2009, la B1 TV, conform

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O alta diversiune securisto comunista.Voturile anulate au fost renumarate din care 3.000 de voturi au fost favorabile dlui traian basescu.Dle geoana comunisti securisti nu au dreptate dl traian basescu a castigat alegerile in 2009,este o alta diversiune a comunistilor.
1
3
Ca o tara democratica ce suntem , daca s -au intimplat aceste lucruri vinovatii trebuie sa plateasca.
5
1
adi, esti ruman ba, oligrofenule , lasa-l pe y pt alte natii, dar mai intai du-te si mai invata nitel, STI, un singur i, brava la tine, esti cocalar cu grad.
4
1
Onanistule de ce nu comentezi de javrele din SRI,DNA care au schimbat soarta Romaniei !!!.
9
1
Draga , Mircea , tu ai pierdut pe mana ta...o sti f.bine cum ai gafat ca un om Super Inteligent...nu sticla de Whisky , te a facut sa pierzi...Ce cautai , la Vantu... poate farmece ?!
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614