REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

George Sergiu Niculescu: Constanţa se confruntă cu foarte multe probleme din cauza administraţiei incompetente a PSD

George Sergiu Niculescu: Constanţa se confruntă cu foarte multe probleme din cauza administraţiei incompetente a PSD

Replica API 27 octombrie 2016 | 00:26 864

Candidatul PNL Constanța, George Sergiu Niculescu, poziția patru pe lista pentru Camera Deputaților, a declarat într-un interviu că a decis să candideze pentru că vrea să-și aducă contribuția la o schimbare reală în România și mai ales în județul Constanța, fiind sătul de incompetența PSD.

„Am decis să candidez pentru că am înțeles mesajul constănțenilor și, până la urmă, al tuturor românilor: cetățenii vor și au nevoie de reînnoirea clasei politice. Vreau să-mi aduc contribuția, alături de colegii mei, la o schimbare reală în România și mai ales în județul nostru. Din păcate, avem un județ cu resurse concrete și valoroase, dar, paradoxal, sărac din cauza administrației PSD”, a subliniat candidatul PNL pentru Camera Deputaților.

Niculescu a spus că dacă va ajunge parlamentar ar dori să activeze în Comisia de Industrii și Servicii din Camera Deputaților unde își poate folosi cunoștințele din domeniul energetic. „Mi-aș dori să activez în Comisia de Industrii și Servicii din Camera Deputaților pentru că acolo experiența mea poate fi pusă cu adevărat în valoare. Am participat la grupuri de lucru, inclusiv cu Parlamentul și Guvernul României, pe probleme specifice din energie și cred că nu mai sunt un novice în acest domeniu”, a precizat liberalul.

Acesta a mai spus că dorește să contribuie la dezvoltarea turismului în județul Constanța: „Potrivit Consiliului Mondial pentru Turism, contribuția totală a sectorului din turism în PIB-ul României este de doar 5,1%, mult sub media Uniunii Europene, de 9,6%. Dacă vorbim de contribuții directe stăm mult mai prost, aproximativ 2%. Ne depășește inclusiv Bulgaria, cu 12,1%. De aceea trebuie încurajate mai departe investițiile în toate tipurile de turism care se regăsesc în județul nostru: turismul de recreere, turismul balnear, turismul cultural, cel ecumenic și, nu în ultimul rând, agroturismul”.

Întrebat de ce constănțenii ar trebui să voteze cu candidații PNL, George Niculescu a subliniat că PNL Constanța ascultă vocea constănțenilor care și-au dorit să fie reprezentați în Parlament de oameni noi. „Lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților este 100% nouă, iar la Senat, cu excepția unui candidat, avem numai oameni noi. Mai mult, exemplul dat de noi la Constanța a fost preluat și de alte filiale liberale din țară. La nivel național, PNL are aproximativ 60% dintre candidați oameni noi, în București senatorii propuși de PNL la aceste alegeri sunt 100% noi”, a precizat candidatul PNL care a mai declarat că „lista propusă de PNL Constanța este reprezentativă pentru constănțeni și poate să contribuie la recredibilizarea Parlamentului”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218