REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Georgică, micuțul găsit înghețat într-un grajd, a fost externat; a fost luat în grijă de un asistent maternal

Georgică, micuțul găsit înghețat într-un grajd, a fost externat; a fost luat în grijă de un asistent maternal

Replica API 13 februarie 2016 | 00:00 335

Georgică, micuțul de 1 an și jumătate care a fost găsit abandonat într-un grajd la Dumbrăveni, înghețat de frig, a fost externat din Spitalul Județean Constanța. El a fost preluat în grijă de un asistent maternal, la Medgidia.

„Copilul a fost adus de vecini la spital. Este un caz social. Este într-o stare de sănătate foarte bună, este un copil drăgălaş. Oamenii vin să aducă pachete “, preciza, acum o săptămână, Cristina Mihai, șefa Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean. „E din Dumbrăveni. Într-adevăr, a fost găsit într-un grajd. A anunţat cineva ambulanţa. În foaia mea scrie că e copil aflat în plasament. Am anunţat Direcţia Copilului“, declara și o asistentă a secţiei de Pediatrie.

Un student la Medicină a făcut cazul public, pe facebook, în speranţa că cei care au posibilitatea să-l ajute, o vor face. „El este Georgică . Are 1 anişor şi jumătate. A fost abandonat într-un grajd şi găsit aproape îngheţat. Este în căutare de hăinuţe, jucării, pamperşi şi, nu în ultimul rând, de afecţiune. Pentru cei care au posibilitatea să ajute sau, de ce nu, să înfieze acest suflet, sunt bineveniţi pe secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa“, a postat studentul.

Iată că vineri 12 februarie, Georgică, băiețelul cu ochi albaștri, care a cucerit întreaga Secție de Pediatrie și nu numai a plecat cu un asistent maternal la Medgidia, într-o familie unde nu îi va lipsi nimic.

Despre mama acestuia, nu se știe nimic. Dar, ultimele informații indică faptul că ar fi plecată în Italia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102