REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ghiță rămâne cu mandatul de arestare

Ghiță rămâne cu mandatul de arestare

Replica API 11 ianuarie 2017 | 02:28 471

Un complet de cinci judecători de la instanța supremă a decis marți menținerea mandatului de arestate în lipsă emis pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță.

Judecătorii au respins astfel contestația depusă de avocatul lui Ghiță, fiind menținută hotărârea instanței din 5 ianuarie, când a fost admisă cererea DNA de înlocuirea a măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă în lipsă.

Decizia de marți este definitivă, conform Cotidianul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi bine sa iasa sa spunba daca este ori ba adevarat ceeia ce relateaza asta ca ne-au facut de ras pe tot mapamondul : Si daca este coldea trebuie arestat imediat si cucuveaua dupa care cel ce ia format si numit in aceste functii, Ca doar nu sant numiti pe vecie !
0
0
Respect Ghita! asteptam Casete video cu content Basist . Bravo
0
1
Fugar penal cu o inteligenta peste medie acest hanibal lecter din ploiesti
1
0
Terminati cu circul, chiar nu va mai suportam ! Hotule, ai beneficiat de atatea contracte, te-ai umplut de bani, si acum ai dat bir cu fugitii !? Catusele : URGENT !! Puscarie maxima !
3
0
Ponta a spus ca a dat doar 2 % din ce stie, mai asteptam casete video, chiar ne plac domnule Ghita, nu te preda asa usor pana nu ai garantii de securitate a vietii tale !
2
1
Ghita stie ca daca se da pe mana procurorilor inainte de a arata cat mai mult din mizeriile regimului,va fi mazilit chiar fizic. E extraordinar de greu sa gasesti procurori si judecatori cinstiti dar si curajosi,care sa-si riste carierele si vietile lor si ale familiilor lor in lupta antimafie de nivel national. Ghita oricum se autodenunta si se va preda,dar acum nu are garantia ca va fi lasat in viata sau ca dezvoluirile sale au efect nu doar asupra lui ca autodenunturi ci si asupra celorlalti gangsteri ai statului.
2
0
Este ca justitia este impotenta in fata acestui serial de asazise dezvaluiri .Un post de kakat care incearca sa faca raiting pe niste aiureli.Procurorii sa confiste aceste casete ,sa le faca publice si dupa sa ia masuri.S-au le este frica si lor de ce ar putea contine acestea.Curaj baieti,chiar vrem sa va vedem la treaba!
2
1
Nemernicule, mafiotule, meriti lanturi la picioare si catuse la maini ! Circarule, penalule !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218