REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gorghiu: Cât timp Iohannis este președinte, Dragnea nu va fi premier; viitorul prim-ministru va avea sânge liberal

Gorghiu: Cât timp Iohannis este președinte, Dragnea nu va fi premier; viitorul prim-ministru va avea sânge liberal

Replica API 27 august 2016 | 00:17 199

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, că viitorul premier va avea "sânge liberal", punctând că atât timp cât președinte este Klaus Iohannis liderul social-democraților Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru.

"Viitorul prim-ministru al României va avea sânge liberal. Vreau să cred că vom face în așa fel încât să-i convingem de români să dea o lecție usturătoare stângii ca în 2014. (...) Este important să credem că au trecut vremurile în care România se poate lăuda că acceptă un prim-ministru condamnat definitiv. Vă asigur că, atâta vreme cât la Cotroceni există un președinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, niciodată Dragnea nu va fi premierul României", a spus Gorghiu, la Liga Aleșilor Locali ai PNL.

Ea a susținut că PNL va trebui să fie în centrul guvernării după alegerile parlamentare. "Dacă vrem ca acest lucru să se întâmple, ca românii să creadă în PNL, prima condiție este ca liberalii să creadă în PNL, pentru că mai sunt unul, doi care se ocupă de bârfe, intrigi, scenarii apocaliptice", a arătat Gorghiu.

În opinia sa, PSD și ALDE nu vor atinge pragul de 50% la alegerile parlamentare. "Cred că ALDE-PSD nu va atinge pragul de 50% la parlamentare, dar acest lucru depinde foarte mult de cum se descurcă PNL în următoarele trei-patru luni", a afirmat copreședintele PNL.

Ea a declarat că liberalii nu vor guverna alături de PSD. "Noi nu vom guverna cu PSD, să înțeleagă cine are de înțeles lucrul acesta", a adăugat Alina Gorghiu.

În debutul discursului, la propunerea Alinei Gorghiu, liberalii au ținut un moment de reculegere în memoria românilor care au murit în urma cutremurului din Italia, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614