REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gorghiu: Victor Ponta este inculpat, liderii europeni se uită la el ca la un inculpat. PSD este o maşină uzată care nici piese de schimb nu mai are

Gorghiu: Victor Ponta este inculpat, liderii europeni se uită la el ca la un inculpat. PSD este o maşină uzată care nici piese de schimb nu mai are

Replica API 4 septembrie 2015 | 19:11 125

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că liberalii au strâns 1.200.000 de semnături pentru demisia premierului Victor Pontași a catalogat PSD drept ''o mașină uzată'', potrivit agerpres.ro. "Cel mai rău lucru în politicăși cel mai periculos pentru tineri este când se cred perfecți. Vedem unul la Palatul Victoria care se crede perfect. Nu-i urmați exemplul", le-a transmis Alina Gorghiu tinerilor liberali.

Ea a reafirmat că, în contextul în care premierul Victor Ponta este inculpat, PNL îi cere demisiași a arătat că liberalii au adunat 1.200.000 de semnături în acest sens.

"Singurul lucru pe care PNL poate să-l facă este să-i ceară demisia. Avem acele 1.200.000 de semnături adunate", a spus Alina Gorghiu, laȘcoala de vară a TNL care are loc la Eforie.

În plus, copreședintele PNL a arătat că va ignora "orice fel de derapaj de limbajși orice fel de tentativă de victimizare a premierului" de fiecare dată când o va ataca.

"Domnia sa are un statut atunci când vine vorba de justiție. Este inculpat, acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri, căruia i s-a pus sechestru. Ca atare, atacul la persoană nu vașterge această imagine", a mai spus Gorghiu, punctând că liderii europeni se uită la Victor Ponta ca la un inculpat.

Ea a comparat PSD cu o "mașină uzată care nici piese de schimb nu mai are"și a susținut că partidul nu mai este capabil să se reformezeși nu mai are oameni.

În același timp, copreședintele PNL le-a cerut tinerilor liberali mobilizare pentru viitoarea campanie electorală, subliniind că la viitoarele alegeri trebui să participe "oameni proaspeți, care nu s-au compromis".

"Mi-ar plăcea să văd că la locale un consiliul județean va fi condus de o femeie", a adăugat Alina Gorghiu.

C.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614