REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Grindeanu: Apreciez mult creativitatea de care mulţi dintre protestatari au dat dovadă

Grindeanu: Apreciez mult creativitatea de care mulţi dintre protestatari au dat dovadă

Replica API 18 februarie 2017 | 13:26 434

Premierul Sorin Grindeanu, aflat la Bruxelles, a declarat că respectă opinia oamenilor care protesteazăși acum în Piața Victorieiși chiar apreciază creativitatea unora dintre ei.

Acesta a mai susținut că a decis să abroge OUG 13 pentru că ”dacă iei o decizie care poate fi discutabilă, dacă în societate apar manifestări, proteste, înseamnă că decizia nu a fost corectăși trebuie s-o retragi”.

”Am urmărit toate protestele. Vă spun cât se poate de sincer:și când au fost zeci de miiși acum, când nivelul s-a mai redus, respect opinia protestatarilor. Apreciez că au fost proteste în ordine, apreciez foarte mult creativitatea de care mulți dintre concetățenii mei au dat dovadă. Mesajele le-am înțeles. Faptul că noiși Guvernul pe care îl conduc am luat decizia de a abroga OUG 14 (OUG 13, de fapt - n.r.) e dată de următorul lucru: chiar dacă iei o decizie care poate fi discutabilă, dacă în societate apar manifestări, proteste, înseamnă că decizia nu a fost corectăși trebuie s-o retragi. Lucrul ăsta l-am făcut.

Tot ceține de discuții pe acest domeniu se vor face în Parlament, implicândși alți actori decât partea politică”, a declarat Grindeanu.

Premierul a mai susținut căședința de guvern în care a fost adoptată OUG 13 a avut loc noaptea pentru că Executivul a așteptat până seară avizul CSAT pentru bugetele instituțiilor de securitate națională, dat fiind că laședința respectivă tema era bugetul pe 2017.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vede cat de mult apreciaza, dati demisia si atunci te cred
0
0
Tra-la-la ... Demisia , ba rapciugosule !
0
0
Din pacate la marele protest au fost cei cu grave lacune in cap. Sa nu uitam si lasii care nu au iesit impotriva abuzurilor basiste si nici pe cei care au iesit asa,ca chestie,ca sa se dea si ei ca urla la luna. Au facut jocul mafiotilor,asta s-a intamlat cu protestele,exact ca atunci cand tot ,,strada'' a adus imputenia de guvern Ciolos,intinand moartea a zeci de nevinovati de la Colectiv.
5
4
Un premier infatuat, cu tata infractor!
4
5
A grait, DEMISIA! Insa ce este cel mai important, este faptul ca aceasta 'pseudo-voce', a reprezentat 1% din electorat! Din acest numar, fac pariu ca 25% au fost instigati de ONG-uri, de PNL, USR si PMP, care dupa rezultatul votului din decembrie trecut, au innebunit! Cum naiba sa nu innebuneasca, cand au promovat si promoveava numai 'nulitati politice': Gorghiu, Turcan, Coisoir Dan, etc!
8
2
Tu esti poporul coclitura? Tu esti o scama nemancata p scursura rapanoasa si un drogat ! GHINION !
8
0
Demisia! Intotdeauna faci ce spune poporul. Acum spune demisia!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614