REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Grindeanu, ATAC DUR la adresa lui Sevil Shhaideh

Grindeanu, ATAC DUR la adresa lui Sevil Shhaideh

Replica API 19 iunie 2017 | 00:08 342

Războiul din PSD se află la faza moțiunii de cenzură și a acuzațiilor grave formulate de premierul Sorin Grindeanu împotriva ministrului demisionar Sevil Shhaideh. Grindeanu o acuză pe constănțeanca Shhaideh că folosește fondurile ministerului, înainte de moțiune, pentru “cumpărarea” oamenilor din teritoriu.

Într-o conferință susținută la Guvern, Grindeanu a declarat că “Sevil Shhaideh nu a facut nimic timp de 5 luni pentru primari prin PNDL 2 (Programul Național de Dezvoltare Locală - programul de finanțare pentru proiecte – n.r.). Acum o lună și jumătate am avertizat-o. Am avertizat-o și acum 2 zile”.

“Pentru a înlătura orice urmă, am semnat azi ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general și secretarii generali adjuncți. De azi, Shhaideh nu mai poate semna nici un act în legătură cu PNDL. Am făcut asta pentru a bloca eventualele abuzuri și nu pentru a bloca programul. PNDL va continua, dar doar cu respectarea legii. O invit luni pe doamna Shhaiedeh la o discuție, să-mi explice stadiul programelor. Știu că e un om care, în final, va respecta legea”, a spus Grindeanu.

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/shhaideh-depune-plangere-penala-impotriva-lui-grindeanu-321913/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine. Se avea in vedere distribuirea fondurilor PNDL 2 la administratiile locale obediente.
5
1
Pana acum Grindeanu si Ponta nu erau buni, dar protestatarii sunt obisnuiti sa linga cururi si acum li s-a facut iar foame.
1
6
Daca provine din echipa Mazare Constantinescu si a invatat sa isele la ce sa ne asteptam?
11
2
daca am coaiele pe barbia ta , pula unde e ?
2
2
Constanta, dar le miroase putenia de acolo de unde se trag cu adevarat, frustrati fiind dau cu noroi in toata lumea, mai Constanta sa te f-ti in gura cu tot neamul tau ca sa nu mai procreati.
1
2
Deci a stat in birou la minister si se juca counter stryke
12
1
FELICITARI DL.GRINDEANU I-ATI DAT OLECTIE LUI DRAGNEA, CA PREA SI-O LUASE IN CAP...
22
2
NeverSea Dragna ca presedinte de saptamana viitoare, o sa plece in concediu la Beciul Domnesc, are intalnire cu Voiculescu sa joace Adevar sau Provocare.
17
2
Grindeanu e un oportunist, un carierist si un veleitarist libidinos, un incompetent ce nu stie ce fac ministrii din cabinetul sau. N-a stiut sa raspunda la cateva intrebari simple, trimitandu-i pe jurnalisti la ministrii de resort. E si asta unul cu mucii in freza. Un caraghios!
5
24
Toti Romani santajat de l.k.kiovesi
4
9
Foarte bine Sorine! pe pupincurista lui Dragnea ai dat-o afara, pe amanta tot afara, tine-o tot asa si daca esti baiat serios te facem presedinte. Jos Dragnea.
26
4
Bravo Sorine! Arata-le psd-istilor si pupincuristilor care au postat aici ca ai sange in instalatie! Mooie Dragnea!
26
6
spionul lui iohanus de fapt cia,s-a refugiat in timis,ce crede ca-l va salva clanul lui carpaci,ala de-a cumparat centrul timisoarei,tigan intre tigani
10
16
Jeg cretin , cum suge ma ta la mine ! 'ti ai dracului de paraziti asistati si pomanagii pesedei!
10
4
Nu este hotararea lui Sevil. Asta face psd-ul de cand se stie Numai asa au gastigat, cu mita electorala si promisiuni desarte !
23
8
asta este grindei ce suge de la zdrente securiste
10
16
Bai laba trista, nu te ridici nici la degetul cel mic al acestei femei, care este un profesionist desavarsit! Tu Grindeanule esti doar un tradator...
10
39
Valeleu,ce smotruieste sorin cu fetitele care au indraznit sa ridice tonul la el!Sunt mai ascultatoare olguta,firea si carmen!
16
0
Ai dreptate,grindeanule,femeia asta,cap de oaie,tataroaica imputita,acum sa se razbune PE tine,a apucat-omila de popor,nu ii este rusine,s-o controlezi si in buzunare si in chilotii sa nu ascunda banii din fonduri,a furat destul ea si barba-su ala Islamic,nu
36
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367