REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Grindeanu, EXCLUS din PSD

Grindeanu, EXCLUS din PSD

Replica API 16 iunie 2017 | 00:24 408

Decizia de a-l exclude pe Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat a fost luată în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, joi, 15 iunie. Votul a fost dat în unanimitate de către membri CExN.

Decizia vine la o zi după ce președintele PSD Liviu Dragnea i-a cerut demisia pentru rezultatele slabe pe care le-a avut în primele luni ale mandatului său și pentru neîndeplinirea planului de guvernare cu care a câștigat partidul alegerile din decembrie 2016. Mai mult, toți miniștri din cabinetul lui Grindeanu și-au depus demisiile în cursul zilei de 15 iunie.

Citește și

http://www.replicaonline.ro/nu-demisioneaza-grindeanu-da-de-pereti-cu-dragnea-mi-s-a-reprosat-ca-nu-am-dezvoltat-relatiile-cu-rusia-321585/

http://www.replicaonline.ro/victor-ponta-desemnat-secretar-general-al-guvernului-321678/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
futu va in gura de analfabeti..sa va i au ardealul in pwla...jos gringoreanu ...omul asta nu m ia inspirat incredere niciodata
0
0
Asteptam dezvaluiri amenintari si delatiuni dupa motiune...cu nerabdare...va pup pe catuse...la cusca cu sobolanii rosii pesede.
1
0
atat tu cat si cel cu care te sosoteai la investire, doi ardeleni idioti !
1
2
Noi suntem cu Grindeanu si ii sfatuim si pe colegii de partid din Constanta sa faca acelasi lucru. Jos Dragnea ca ne-am saturat de el. A facut la Teleorman acelasi lucru pe care l-am facut noi la Tulcea. Am saracit judetul si ne-am imbogatit doar noi. Acum vrem doar liniste si stabilitate.
4
0
Cite beri sau altceva drog.. ..Ai la activ,de ai putut sa scrii cuvintele alea perfect ptr ciuma Rosie,ptr mafiotii din PSD ptr putorile din PSD,ptr condamnatii din PSD,la cita ura si venin au in vene,Mai ales puscariasul de dragnea ,o sa se aleaga pulberea de el,sfirsitul Lui se apropie,
4
1
Multa bafta, d-le premier ! Ai de luptat cu mafiotii, coruptii si dictatorii din partid, ...usor nu iti este. Mult curaj si multa putere, chiar ai nevoie !
6
0
Traiasca partidul mult iubit.traiasca pesedeul.tovarase conducator.oricare ai fi , noi te iubim.traiasca pesedeul.
5
0
Pentru Romania ar fi mai bine daca Dragnea ar fi dat afara din PSD. Acest om nu e vazut bine de nici o tara sau partid din Europa.
9
1
Ti-a facut Isarescu 6 lei euro ca sa nu-timpermiti un trai decent pentru munca pe care o faci.
2
0
Cita rautate cita ura ,cit venin,poate sa aibe acest puscarias,chiar nimeni nu poate sal potoleasca?Se duce cit de curind dupa Brailoiu,Alta ciuma Rosie,
9
1
Bravo d-le Grindeanu ! Ai onoare, ai verticalitate...nu te inclina in fata penalilor, mafiotilor, hotilor si parasutelor "cele trei muieri, supusele lui Dragnea" ! Esti altceva, ai caracter, ai valoare, ai curaj. Te felicit !
10
2
Respect dle Grindeanu pentru ceea ce faceti. Onoare, cinstea, seriozitatea, patriotismul nu trebuie sa dispara in ciuda multor penali , mafioti, hoti care se vor stapanitorii tarii. Mergeti pe drumul ales, nu veti regreta. Oameni de calibrul dvs vi se vor alatura si impreuna veti dovedi lipsa de caracter si adevarata lor problema, scaparea de puscarie. Nu vor reusi. Suntem alaturi de dvs.
9
2
Intarata-i doamne... Bravo Grindeanu da-i la geoale taranoiului ca se crede Mafalda in tara asta.
9
2
Ciuma rosie sa spart buboiul curge puroiul de dragneea acneea bleaaahh...
11
2
Proasta pula a fost la ma-ta intre craci!
1
4
E foarte greu sa reusesti sa faci un robot perfect. Sorinel Grindeanu Pustiul nu a fost fabricat de japonezi, de aceea a scapat de sub control. Este un robotel care rade in loc sa planga si plange in loc sa rada. Aviz amatorilor functiei de Prim Ministru, se poate intampla oricui daca softul este de slaba calitate. Pe sticla de whisky Johnnie Walker scrie "keep walking". Despre relatiile slabe cu Rusia, Grindeanu n-a inteles mai nimic, i se recomanda sa bea o vodka buna sa-i vina mintea la cap.
4
25
fiind ardelean din astia nesimptiti ce tace si le face dupa cum stiti din prima zi se sosotea cu talanu de Io......si cu siguranta a vrut sa duca totul de rapa in favoarea jigodiilor pnl !
2
15
Culmea politicii de pe mal de dambovita este ca grindeanu sa mearga la Johannis cu ministri tehnocrati,inclusiv el ,,ejaculat,, din psd,ptr un nou guvern!sa faca dragnea spume de sapun!
26
1
Merci Liviu ca ne-ai facut euro sase lei ! Salariile promise inca nule-ai dat ! Sustin prim ministru Grindeanu ! Acum e momentul sa scapam de penali liviu si ala cu sapte neveste !
12
2
Problema nu este ca-l da jos partidul. De fapt il dau jos penalii, de la toate partidele mana in mana, strans uniti in jurul pragului. Asta e toata miza. Si, ca tot romanul hot sa ne dorim un prag cat mai inalt, ca si nivelul de trai.
14
3
E de bine daca au inceput sa se arda intre ei, doar ca provoaca haos in tara si destabilizeaza economia. In test sa se manance de cur intre ei.
14
1
Care esti ma decrepitul de la 16:29 care postezi acelasi comentariu la orice articol?boraciune otv-ista ce esti?esti aceeasi jigodie care-ti dai like singur
18
9
Pana la urma, partidul nu este Dragnea ... S.G. are in mod clar sustinerea membrilor de partid. Cred ca Dragnea va medita la racoare.
19
2
L. D. a luat teapa, S. G. nu mai vrea sa raspunda la comenzi! Cred ca e cea mai de kkt situatie in care se poate afla un partid care a castigat democratic alegerile. Sa ajunga sa se faulteze intre ei si sa ceara ajutorul Presedintelui ca sa-l dea jos pe omul lor - ce oameni de mare caracter are PSD-ul in functiile de conducere. De fapt, cred ca asta e oglinda societatii care le-a permis sa ajunga la Putere. Cine uita istoria este condamnat sa o repete!
18
29
Cita ura poate sa aibe acest condamnat acest mafiot,care se cred cel mai tare,cita mizerie poate sa fie in ciuma Rosie ,CA au scapat de grindeanu care nu-l pupa in cur PE dragnea,si era o piedica in ciuma Rosie,praful SI pulberea se VA alege de Dragnea ,de familia lui si de toata ciums Rosie dar ii vine careva de hac lu condamnatul asta imputit,sarpe veninos,ii vine cit de curind..
30
2
Gina,secretara pitica si frumoasa,da ce bine le zici,tu!cu cine ai studiat democratia la cresa?
27
2
Ai fost pus de partid acolo, tot partidul te da jos. Asta e democratia!
3
27
Te-au lucrat Sorine ca la Nufarul! Asa se intampla cand te inhaitezi cu astfel de jeguri umanoide!
28
6
Asta e lovitura in oua cu sapa!Adica a cotizat grindeanu la partid 21 de ani si a fost bun si acum valea ca incurca la furat!doctrina social democrata compusa de saracul si cinstitul
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218