REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Grindeanu: I-am recomandat ministrului Transporturilor să mute ministerul în teren

Grindeanu: I-am recomandat ministrului Transporturilor să mute ministerul în teren

Replica API 22 februarie 2017 | 23:53 373

Ministerul Transporturilor trebuie să găsească soluții în ceea ce privește cadrul legislativ pentru investițiile strategice, dar și în privința birocrației, recomandarea fiind ca instituția să se mute în teren, a declarat, marți, premierul Sorin Grindeanu.

"Ministerului Transporturilor trebuie să găsească soluții în două mari chestiuni, care se răsfrâng după aceea pe tot ce înseamnă lucrări de infrastructură, pe tot ce înseamnă funcționarea ministerului. Pe de o parte, cadrul legislativ, tot ceea ce înseamnă licitații, fie că vorbim de autostrăzi, de magistrale de metrou.(...) și anume pe investiții strategice să putem să demarăm lucrurile mai repede, astfel încât lucrările de execuție să fie făcute într-un ritm alert. Și al doilea lucru important, și a fost o recomandare pentru domnul ministru să mute ministerul în teren", a spus Grindeanu, la finalul vizitei de lucru efectuate la Ministerul Transporturilor.

Șeful Executivului a subliniat că birocrația s-a răsfrânt în trecut "în tot ce știm negativ legat de infrastructura din România" și, de aceea, este nevoie să se meargă cât mai mult în teren.

"Eu nu înțeleg foarte multe din birocrația pe care Ministerul Transporturilor a avut-o în anii trecuți, birocrație care s-a răsfrânt în tot ceea ce știm negativ legat de infrastructura din România. Recomandarea pe care am făcut-o este să meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrările care sunt în execuție, fie că vorbim de drumuri naționale, de tronsoane de autostradă, de magistrale de metrou, de lucrări pentru CFR etc. Și nu doar ministrul, ci toți cei care stau prea mult în birouri și care, din punctul meu de vedere, trebuie să fie în teren. Și asta trebuie să se întâmple", a mai spus prim ministrul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mute ministerul pe podul de la Agigea .
2
0
Pe care teren,cel intravilan sau cel extravilan primite spa...pardon cumparate din munca cinstita !!!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367