REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Grindeanu: Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie

Grindeanu: Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie

Replica API 13 ianuarie 2017 | 01:00 444

Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie, a anunțat joi premierul Sorin Grindeanu.

În acest sens, el i-a solicitat ministrului Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, ca începând de vineri să aibă discuții cu fiecare minister în parte, scrie Agerpres.

"Vă rog ca de mâine (...) să începeți să aveți discuții cu fiecare minister, să îi programați, (...) pe Legea bugetului, astfel încât tot ceea ce înseamnă și programele fiecărui minister și programul nostru de guvernare să fie prinse în Legea bugetului și să putem să ne încadrăm în ceea ce ne-am propus, astfel încât undeva în jur de 23 — 24 — 25 ianuarie să trimitem legea la Parlament. Asta înseamnă că de mâine veți începe discuțiile cu fiecare minister în parte", a spus Grindeanu, la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit prim-ministrului, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi se află, în primă lectură, un proiect de ordonanță de urgență cu măsuri cu impact în Legea bugetului.

"Pe ordinea de zi avem, în primă lectură, un proiect de ordonanță de urgență, care prevede măsuri cu impact în ceea ce va însemna Legea bugetului. O să avem și săptămâna viitoare asemenea proiecte de ordonanță de urgență, astfel încât toate programele pe care le avem prinse în programul de guvernare să fie reflectate în (...) Legea bugetului", a mai afirmat Grindeanu.

La rândul său, ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, a spus că discuțiile pe Legea bugetului cu ordonatorii de credite vor începe, vineri, la ora 9,00.

"În legătură cu discuțiile cu ordonatorii de credite, în seara aceasta vom comunica tuturor colegilor programul de discuții, începând cu ora 9,00 mâine dimineață. Continuăm sâmbătă — duminică, până terminăm toate discuțiile cu fiecare ordonator, astfel încât duminică după-amiază — duminică seară să avem o imagine foarte clară în legătură cu limitele de cheltuieli", a mai afirmat Viorel Ștefan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poporul va sustine si va fi alaturi la orice neregula a acelor nemernici ce se opun ca jigodia de base, puleneii vopsiti ca tartauca cu turca si neicusor psr-istu incluzand restul cretinilo ! Vom iesi in strada la nevoie sa le dam lectia ce o vor daca nu tac si pun mana la munca nu ca pana acum cand frecau bastoane si lingeau cesti la parasute !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614