REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Guvernul Cîţu a aprobat vânzarea Portului Constanța

Guvernul Cîţu a aprobat vânzarea Portului Constanța

Replica API 4 februarie 2021 | 11:58 234170

Premierul României, Florin Cîțu, a anunţat că a fost aprobat un proiect de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, cum ar fi Portul Constanța.

„A fost aprobat un proiect de lege foarte mult aşteptat de partea puternică a economiei, respectiv de economia privată. Este vorba de un proiect de lege care abrogă legea aprobată în Parlamentul României care suspenda – un lucru firesc pentru o economie de piață: dreptul companiilor de stat să acceseze fonduri din sectorul privat. Astăzi reparăm o nedreptate. Acest proiect de lege merge la Parlament. E un mesaj clar spre investitori că acest Guvern susține investițiile, care are nevoie de investiții pentru a se dezvolta și este un semnal corect”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă, scrie financialintelligence.ro

Este vorba de LEGEA nr. 173 din 13 august 2020, propusă de PSD, privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică, prin care se interzicea, pentru o perioadă de 2 ani, înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a dat liber la furat.!
6
0
Din cauza voastra oamenilor
5
1
Guvern mafiot
12
0
jeguri nenorocite.
15
1
Toti injurati, huiduiti, si blestemati, De ce nu se iese in strada? De ce doar stim sa comentam si nu suntem uniti? De ce nu a ti iesit in strada cand au fost protestele? Doar stim sa comentam si atat.
13
2
Sa arzi in Iad!
30
4
Ne meritam soarta!
16
5
Problema nu este ca se vinde portul, atata vreme cat noi nu stim sa ne administram bunurile nationale care cad in paragina. Problema reala este ca, din cauza spagilor cerute de cei care semneaza vanzarile, nu se pot obtine oficial valorile reale ale acestor bunuri. Si chiar daca s-ar obtine, stie statul cum sa-i risipeasca aiurea, ca sa nu zic ca-i deturneaza in buzunarele smecherilor.
11
12
De ce nu...
33
13
traiasca Dusu, Stelian Ion si securistii!Demult se dorea asta in USR!
22
8
Parca sunt e propetate lui ma-sa Cum sa vinzi cu ce drept vinzi Toti vinde ce apuca Si asa Rom nu mai e vinde tot
30
5
Vai , cat esti de mincinos catzule, cum poti mintii in halul asta ?De ce sa vinzi activele , sau sa le listezi la bursa in mijlocul unei crize economice? De cand statul , a devenit sursa de bani ptr prietenii celor ce guverneaza, ce e aia ca statul sa 9nvesteasca , suntem in capitalism baietas , poate ai uitat dar statul trebuie sa se implice cat mai discret, in afaceri
24
12
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
14
39
Rusineee! tradatorilor!
41
32
Au vandut si vand tot ce se poate in loc sa-si puna mintea la contributie sa investeasca in dezvoltarea a tot ce se poate, din pacate se pare ca praful si pulberea se va alege de tara asta frumoasa.
52
9
Sa muriti in chinuri groaznice toti cei care au vandut avutia poporului roman construita cu truda ! Bai ordinarilor , bai PLAVANULE , bai ORGANE , bai SCIRTULE ... Portul trebuia sa ramana mostenire la copiii romanilor mai nenorocitilor ! Dar , daca voi nu aveti copii ... putin va pasa , lacheilor !
85
10
Ne cacam pe tine Catule partzule
96
17
Oricum portul este deja al arabilor in proportie de 60%
32
18
Adio Port Constanta!
27
16
Trebuie privatizat toate companiile care au pierderi de 20 ani. Sunt directori care incaseaza 23000 ron pe luna fara nici macar sa incerce sa faca performanta.
14
28
ooofffff, de 15 ani va astept sindicatele stiau ca pun mana pe voi va preiau cu nave noi salarii ne intelegem noi pun turnatori printre voi prind pe unul cu capul la butoi sa va am la mana ,nu va convine aduc personal din extern dormitoare etajul 3 oricum salarii prime porc miel luati va adio
32
20
Lasand la o parte politica.... Portul Constanta este in paragina. Peste doua treimi din angajatii care lucrau in port au fost dati afara in ultimii 15-20 de ani. Niste investitii straine nu ar prinde rau deloc. Oricum firmele care activeaza in port sunt marea majoritate private si nu mai au nici o treaba cu statul roman. Deci. Daca portul Constanta ar opera la macar 80 % din capacitate, ar insemna mii de locuri de munca noi, milioane de euro incasate ca impozite si taxe, angrenarea altor firme care ar opera ca si subcontractori, deci o relansare a economiei orasului nostru stindard.
28
31
Nu va suparati, dar portul Constanta este o epava. Sunt de acolo si stiu ce zic. Tot ce apartine de fapt statului este o epava, aviz CEC, Posta Romana, etc. Unde nu s- a mai investit nici un leu, doar au luat profitul. Oricum de vandut am vandut tot de la moartea lui Ceausescu incoace. Toate resursele statului, a mai ramas Transgazul cred, si cateva hidrocentrale. Portul probabil il vor lua OLANDEJII ca de mult asteapta sa puna mana pe el.
58
33
Stati sa vedem in ce conditii se vinde.Probabilcu cotparte a statului.Romania nu are putere financiara sa mai sustina portul constanta in care nu s-a investit un leu.Va dati seama ce dezastry este acolo.Sa il cumpere un roman ca avem miliardari destui.De exemplu Tiriac.
46
29
NU POT DECAT SA-I ,,IUBESC ,, PE ,,ALOGENI ,, CARE DE 31 DE ANI NE-AU VANDUT TOT PE ,,2,, LEI. LASANDU-NE SARACI IAR EI CU CONTURI IN BANCI STERAINE .! GENOCID APLICAT POPORULUI DE ,,31,, DE ANI!
29
6
Blestem dragneaaa
42
9
iata motivul principal pentru care Sosoaca instiga insi usor de manevrat sa iasa in strada si astfel sa-i tina ocupati astfel incat sa nu vada ca portul Constanta este vandut olandezilor, cei mai mari dusmani ai romanilor.
14
15
Dragi romani ,haideti sa ne unim sa fie vindut si Guvenrul in frunte cu seful lui ! Sa vedem cine se repede sa cumpere niste gunoaie !
53
13
Sa-ti dea la mumu toata diaspora doamna Elena
82
14
Nu putem acum sa vindem si guvernul?
28
2
Nemernicilor vendesi tara ....Vom ajunge emigrati in tara noastra . Tara nu este a voastra ,tara apartine poporului roman.
51
12
Stau si ma gindesc, oare de ce trebuie sa mai plati noi un guvern daca el nu vrea sa-si asume responsabilitati care genereaza bunastare pentru noi ci din contra genereaza hotariri care genereaza bunastare pentru privati majoritatea straini. Ma Citulache eu cred ca voi ar trebui sa plecati din tara asta ca oricum nu va pasa de ce se intimpla pe aici prin Romania.
52
15
Urmasii lui Bicilis exista si dupa 2000 de ani desi renumele lor este bicisnicii de azi. Si cui vand? Unor f... vant imbalosati dupa port si bogatii. Dupa refuzul Shengen este masochism. CEL PUTIN LIMITATI LA 10 ANI COPROPRIETATEA NU PE VECI.
44
17
Titlul manipuleaza, pare mai mult o stire cu tenta politica. Nu se vinde portul, se vand actiuni, pentru investitii.
38
22
portul este de securitate maxima...strategig tre sa apartina statului...ajunge...tre sa iesim in strada...toata Romania...
71
26
Unu vinde flota,altu vinde portul. Traiasca ROMANIA LIBERA !!
84
9
Sa il iau pe pula pe Citu si pe maicasa
77
15
Nu se precizeaza cat este consumul de Kw pentru stabil 30, 40, 50....
31
9
Despre portu constanta
9
4
Ce bine ca vin investitorii ! Ungaria si-a manifestat interesul pentru sectorul energetic,ce bine daca ar cumpara Nuclear electrica sa faca investitii iar Olanda ,Portul Constanta ! Dupa ce vom vinde vom putea spune:Doamne ,ce bine-i pe balta !
11
8
Domnule prim ministru poti sa o vinzi si pe mata ca m-iam luat gandul de la Romania cam de multicel si Sluga tampita ai fost lingau de cururi ai ajuns deci esti in top 10 ce poti sa i-ti mai doresti multe succesuri si sa porti masca sa nu-ti puta gura
46
16
Sa va frecam la bot .
62
8
Tot slugi de hoti ati ramas! Este vorba de a vinde participatii minoritare.
30
13
Guvern nenorocit!!
53
15
Cineva va plati.
43
8
Vindeti TOT ca sa nu mai aveti nici un cuvant de spus in macroeconomie. Vindeti si parintii ca asta a mai ramas.
29
14
ce va mai place sa rastalmaciti ...
33
23
Valeu, alta stire falsa. Nu se vinde portul Constanta. Se cauta investitori. Unii nu stiu sa se informeze dar isi dau cu parerea.
25
29
Unde a-ti citit ,unde sa publicat,asta este reclama mascata marca PSD de cel mai prost gust
40
38
Era de asteptat. Doar a declarat, ca Vom scapa de MCV. In sfarsit nu se vor opune Olandezii intrarii romaniei in spatiul Schengen. Vor primii ceea ce au cerut de mult.
35
27
Daca nu ne-au ocupat ungurii cu forta macar sa ne cumpere tara.
42
16
Pai daca legea era pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica daca nentu Catu s.a pisat pe ea ce inseamna????Ca vrea binele natiunii???Vrea pe naiba sa l ia!!!O sa l dea de pomana lu Comanescu sau alt jmeker!!Baieti eu cred ca mai sunt locuri unde e cazat Dragnea ...asa ca de abia astept sa va vad acolo,nenorocitilor!!!
38
7
Nu vedeti ca ati prezentat pe dos stirea? E vorba de dreptul privatilor de a cumpara activele statului. Deci sa vindem tot ce mai era al tarii. Duca-se, pe bucati! Sa plecam toti din ea, sa o ia cine vrea.
66
15
Ce nenorocit, acum chiar vor vinde tot,Romania nu mai are nimic aproape, imi este si scarba sa citesc articolul.
56
6
Criminalilor noi am construit o tara frumoasa cine va permis sa vindeti tara sa va bata Dumnezeu cu marea sa URGIE NIMIC SA NU RAMINA NE PEDEPSIT AVETI MIINILE MURDARE DE SINGE ROMINESC PEDEAPSA LUI DUMNEZEU FIE PESTE VOI DEACUM SI PINAN VEAC
55
6
Auzi Gogu da asa bine te ai cu astia din diaspora ca le iei familiile la alea alea dati as prafuri!
50
6
Mai bine s-ar vinde pe el, nu bogatia Romaniei!
23
8
Ungurii si-au manifestat interesul pentru sectorul energetic .Ce as rade sa cumpere Nuclearelectrica ! Astea sant realizarile lui Catu !
28
11
O iei la myie de la toti diasporenii GOGULE
26
14
Niste oligofreni
28
7
E vorba de un proiect de lege care permite companiilor de stat sa acceseze fonduri din sectorul privat.
15
12
Muncim pentru straini Mancam de la straini Doar slugile muncesc si mananca de la stapan
36
15
Sa suga pula diaspora
54
29
Voi guvernantii si presedintele Iohanis,nu ma reprezentati! Pentru vanzarea avutiei nationale trebuie referendum! Nu suntem de acord! Si terminati si cu mascarada covid! Sunteti o rusine! Sunteti in slujba noastra nu a UE!
38
11
Voi credeti ca scapati vii de noi, poporul, de data asta ? O sa atarnati spanzurati in Piata Universitatii f. curand, nici nu stiti cat de curand. In frunte cu infractorul sef, hotul de case si copii !
85
15
Alooo,Diasporaaaa futuva familiile-n gat acu nu mai iesiti in strada? O sa cumpere Olanda portu si la urma sa vedeti nebunie ...prostii drq
108
21
Pe noi nu ne intreaba nimeni despre toate aceste vinzari? Avutiile poporului sint facute de noi nu de trintorii pe care i- am pus in fruntea statului sa vinda toata munca noastra de o viata! Sa nu indrazniti sa mai vindeti si ce a mai ramas ca iesim cu ce avem la indemina si va fi vai de voi ! Aveti mare grija mamaliga fierbe bolborosit si nu miroase a bine
91
26
Dupa 1989, ,,Politicienii", ne-au vand iluzii despre binefacerile privatizarii economiei nationale si se vede unde s-a ajuns! Dintr-o tara cu industrie si agricultura de
82
11
Citzule, PROPRIETATEA PUBLICA NU SE POATE VINDE NICI CA ACTIUNI, baaa! Constitutia Romaniei, Art. 136, Proprietatea nu-ti da voie, ba!
53
7
O SA VINA O ZI ,IN CARE NU STII IN CE TARA MAI ESTI,PE PAMANTUL CUI TRAIESTI. TOTUL SE VINDE CA PE BANDA. IN LOC NOI SA FACEM PROFIT DIN PORTUL CONSTANTA, BUVERNUL CU ACORDUL PRESEDINTELUI TARII, IL VINDE. DACA IL CUMPARA OLANDA, VA DATI SEAMA CE BOGATII ADUCE ACEST PORT OLANDEI?VOM RAMANE UN TRIB,FARA LEGI ,CARE LA URMA URMEI ACEST DESTEPT CATU ,CAT SI PRESEDINTELE NE VOR VINDE SI PE NOI. CAM GREU SA NE MAI CUMPERE CINEVA LA CAT DE DESTEPTI SUNTEM. PACAT CA COPII LOR VOR TRAI BINE, AI NOSTRI VOR FI SLUGI. MACAR COPII SA FIM IN STARE SA-I SALVEM. EI SUNT DAR DATDE LA DUMNEZEU. DUMNEZEU E MARE.
68
7
Sa va ia vaporu sa va scufunde ca ingusti la minte sunteti.vindetiva familiile ca asta stiti
75
10
Politicienii sunt ''tradatorii tarii'', iar noi ''poPULYMEA'', ...complicii lor !
45
8
Asa,asa vindeti tot!Ati mai privatizat voi uzine,fabrici de care s-a ales praful apoi.Petrolul si gazele le-ati dat,Insula Mare ati dat-o...a mai ramas portul.
63
10
sa nu l ya chinezii k ne cunosc mai bine decat olandezii si mai de mult, si ne simpatizeazaa ..deja au luat mai mult de juma de glob in,,concesiune ,,
51
9
Toata familia ta citule!
29
13
Olandezii abia asteapta sa puna mana pe port, ca sa il FALIMENTEZE. Sa nu le faca lor concurenta. Bagati la cap! Asa s-a procedat de cand lumea. Concurenta nu te cumpara ca sa castige de pe urma ta, ci ca sa te elimine de pe piata.
59
7
Sunt convins ca ati comentat sub imperiul revoltei fata de titlu, scris nu stim de catre cine, si e normal. Cititi actul normativ si vedeti ce presupune acest proiect de lege in ce conditio se aplica samd. Nu va mai lasati condusi de ura si manie provocata de discursuri propagandistice. Asta daca vreti sa aveti si voi cunostinta despre. Lasati dracu sosocii si ciolacii sa grohaie a paguba si informati va
88
30
CANCERUL SA MANANCE MANA CARE SEMNEAZA
57
41
Furati tot,tot,tot repede ca in curand vine ceva cu adevarat sinistru si o sa va potoleasca de tot,pentru totdeauna
58
12
PANA TERMIN MANDATUL VREAU SA PRADUIESC ROMANIA CUM M AM INTELES CU MERKEL CARE MA PUS PRESEDINTE.VREAU SI MUNTII CU PARTII SA LE CUMPAR EU SI ASA FAC CE VREA PULA MEA LA SFARSITUL SAPTAMANII CAND IMPREUNA CU SECURITATEA BLOCHEZ PIRTIILE DIN ROMANIA SA SCHIEZE DOAR PULA MEA.ASA ESTE CAND MAHARUL ROMANIEI...TRAIASCA U.E CARE VA VINDE TOATA ROMANIA
47
17
normal ca pnl si psd au vrut de cand mazare erea primar mafia din portul c,ta patroni de carton si fosti securisti corupti si partidul tradator in 1945
42
14
PNL de kkt! Numai cu idei de kkt! Fara viziune, doar pe interes propriu! Afara cu voi si toti penelistii care v-au votat! La gunoi cu voi! Galben de kkt! Cu sageata in jos de la ruina!
54
19
Catule si Boc a fost un idiot dar tu drogatule il intreci. Vinovata este mata aia care te-a fatat pe tine un idiot care mai nou acum tragi si pe nas. Mortii matii daca este moarta
55
14
Tradatori si vanzatori. Incompetentii de la PSD au facut sa vina la putere astia care vand tara. Trist sa fii sclav in fosta ta casa.
51
16
Pentru boul de la 16.09. Cred ca nu ai ajuns prind.nord, nu ai navigat, sau ai temrinat UMC cu media.6 si te crezi.si tu vreun mare navigator. Asa cum se transporta marfuri acum 50 ani asa e si azi, decat volumup de marfa difera, procedura e aceasi boule.
23
15
legatura titlul cu continutul articolului! Apa la moara pentru pensionarii PSD!
19
26
olandezii nu-i vor intrece pe ai nostii cu dezastrul, la cum arata drumurile in port si la ce bani se iau pe taxa de intrare e jale, mai vin si cativa politisti care dau amenzi ILEGALE pentru ca titlul OUG 195 spune clar ca reglementeaza circulatia pe drumurile PUBLICE ori drumurile din port e limpede ca nu sunt publice!!
19
14
Ziarist de cacat rezulta articol de cacat. Unde pula mea a aprobat vanzarea portului ma cap de pula incult? Futu-va-n gura de infecti ce sunteti.
28
22
Foarte bineee 40% era evaziunea fiscala n port !!!!
22
24
Guvern, ca n or fi vesnici! Subminarea economiei nationale, simplu!!
25
17
Fmm catu si tot pnl usr muie nu o sa vindeti nimic
37
15
o sa ajunga ca prin partile alea din nord...cheiuri pustii cu macarale ruginite....nu ca acum ar fi mai de Doamne-ajuta!o sa ramina functionale terminalele,atit!containere,petrol,ro-ro....restul....plm..din cind in cind cite un gco ruginit....xa si asa nu prea mai naviga multe!da' treaba nu-i asta.....banii....banii unde se duc,la cine....romania cu ce mai ramine,cu plngit!
31
7
Prosti mai sunteti. Portul Constanta este vandut strainilor de aprox 20 ani. O parte o are Bosanceanu, Dusu, Comanescu, si restul la partid.
51
9
Un pas inainte catre mai bine. Altfel, toti luptau pt. locuri in CA, numiri politice, lipsa investitii si modernizari, trafic redus de marfuri. Prostimea sa ia aminte ce se intampla in celelalte porturi de la M. Neagra. Cu Nu ne vindem tara, s-a ajuns fie furata de romani. Le e frica multora ca nu mai pot ei fura?
26
22
Actiunile Port Constanta nu vor ajunge la actionari. Citu, acest premier care vinde tara noastra, a incercat inca de cand era ministrul finantelor sa vanda Portul catre straini. A fost oprit de Servicii atunci. Acum, dupa ce tot sectorul energetic, care reprezenta siguranta nationala a tarii, a fost vandut pe nimic strainilor, acum vor sa puna mana si pe Portul Constanta, apoi pe Hidroelectrica. Un ticalos ! Acest Citu va face ca PNL sa fie urat de toata Romania !!!
33
21
Cat se vinde?Statul ramane actionar majoritar?Articol tendentios facut la comanda si pe genunchi! Poate mare parte din actiuni ajung la operatorii romani din port!Interesele sunt mari si din partea strainilor,dar si din partea unor romani,politicieni si oameni de afaceri! Lucrurile trebuie privite in profunzime,nu doar la suprafata,Mazare voia si el o halca zdravana din port,chipurile scadea pretul la gigacalorie!De ,,Operatorul portuar" ,asociatia patronilor din port,va mai aduceti aminte?
43
9
Mai aveti ce vinde HOTILOR????? Daca nu va ramanea de la Ceausescu, mai vindeati un r.ahat
36
14
Asta ne lipsea. Nu va imaginati ce impact va avea prlt rechinii de pe pietele internationale. Aa scz ei deja stiu
37
8
Manipulati prostimea cu titluri de cacat .
35
18
catu. romanii nu sunt in stare sa se spele dar sa dezvolte ceva constructiv, asa ca doar la latratul permanent se mai pricep..
19
21
Domnul CUTU asta zis si Citu este un idiot cu litere de o schioapa! Da neica si toti locuitorii Constantei la bucata ca tot nu mai ai ce vinde! RUSINE!
26
26
Putin praf cu asezarea echitabila a salariilor si pensiilor, apoi angajari ca la Apele Romane,apoi afli ca statul poate plati salariimai mari de 18000eoro.si iar se mai vinde ceva,si iarasi piata libera la gaze si electricitate,adica jungla.,Ex. practic:un sat a instrainat aproape tot pamantul, asa ca inainte acel pamant hranea 3000 de oameni ,astazi vreo 40,in plus primaria este subventionata de la buget.Cui a folosit instrainarea?A calculat cineva citi bani raman in tara de pe urma unei astfel de tranzactii?ce castiga tara daca vine unul si ti rascoleste tot pamantul si ia toate roadele?N
29
2
HahahahahahahahahahahahahahajajajajajajahahahahahahahahahahahahahajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahajajajajajajahahahahahahahahahahahahahajahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
11
3
nu va ma plangeti, ca va plangeti prea tarziu, nu voi sunteti cei care iesiti la protestele REZIST? nu voi votati cu USR? nu voi ati votat cu Johannis? acum va plangeti? acum de geaba va plangeti, stati si indurati ca astia de-i tot votati isi fac treburile pe prostia voastra si pe lipsa voastra de reactie
48
13
Sa vina olandezii. Acum cu romanii ai vreun avantaj, exista locuri de munca? Toti bagabontii au inchiriat danele si cheiurile pe nimic si fac trafic.
34
15
Doar izmenele de pe noi
28
6
Va fi o privatizare de mare "succes". Cam de marimea "succesului" Sidex. In urmatorii 5 - 7 ani trebuie sa ne pregatim pentru o scadere a mediei salariale in Constanta, nu ca acum ar fi prea ridicata, somaj, cresterea infractionalitatii, probleme sociale. Cartierul Henry Coanda este o gluma pe langa ce va fi Constanta Trebuie sa facem tot ce putem sa ne rrimitem copiii in centrele universitare din partea de vest a tarii si sa ii incurajam sa isi gaseasca job acolo.
35
7
O sa va rugati de noi sa intram in legalitate sa nationalizam ce au vandut astia binenteles ca ca fara nicio despagubire.Stiti voi alta solutie pt.iesirea din impas?
27
7
Un maidanez uman isi bate joc de romani la comanda strainilor
34
12
Asta e pnl
37
14
Olandezii abia asteapta sa puna mana pe port
42
6
Slogan PSD; ,, nu ne vindem tara ,o furam gratis"
37
23
Sunteti o adunatura de inapoiati comunisti, se vor crea locuri de munca. Da na, v ati invatat sa va dea statul salarii babane fara sa puneti mana pe nimic. La munca cu voi gata cu pomana. Produceti ca sa castigati.
41
32
Vai mama noastra
33
22
inca un pas spre desfiintarea tarii
44
29
Nu e nici o problema sa vanda companiile de stat dar sa pastreze 51% din active. Asa fac toate tarile din west. Olanda de exemplu au actiuni majoritare in KLM , Akzo, Schiphol, NS etc.
54
5
Olandezi au interes sa distruga portul ct iar catu nu a vandut el alti au vandut gen pt datoria tari
34
30
Vand Romania
39
26
Pun mana machedonii, ciuciu salarii decente. Vor plati salariul minim, ca peste tot unde si-au bagat coada.
28
8
Ca si pana acum,guvernul nu are nici o legatura cu actiunea in interes national. Dupa lovitura de stat din 1989,clica de indivizi care a ocupat puterea sub diverse denumiri de partide,a facut orice numai bine nu. Acum se continua lichidarea tarii. Populatia deja e resemnata,nici nu intelege cat de mult este obisnuita cu raul si nu face nimic. Decadere in plin avant.
36
11
Portu vaca de muls a politicienilor, Sa vedem daca mai se inchiriaza mp de dana cu 50 de bani pe an de jmekeri. Aici era loveala
57
1
Portul Constanta e praf, intreaba orice marinar strain care a calcat aici ce parere are despre autoritatile noastre portuare, ca sa intelegi de ce fug ca dracu de tamaie cand aud Constanta. Portul a devenit o adunatura de machedoni incompetenti si furaciosi care au cacat tot in jurul lor si se caca zilnic pe ei. Afara cu machedonii din tara.
59
12
este vorba de listarea unor pachete minoritare , unde statul va ramane in continuare actionar majoritar. Asta inseamna atragerea unor investitii in domeniu. Nu se privatizeaza nimic. Sunteti mai prosti ca oile machedonilor.
52
42
Romania nu mai primeste credite pe ochi frumosi. Trebuie sa gireze cu active imprumuturile. Aceasta este o forma de a afla care este valoarea activului la bursa pentru a afla cat poate lua. Este o forma mascata prin care Romania declara falimentul in fata creditorilor. Daca mai tinem economia infranata vom fi nevoiti sa platim datoriile cu Hidroelectrica, Raja , etc,
50
5
Daca nu pricepeti ce inseamna listarea pe bursa,vorbiti sa va aflati in treaba.Mecanismele economice nu sunt pentru tampiti.
32
34
Romania sclavia
29
14
Nu cumva sunteti voi cei nemultumiti acum,dar ia amintitiva cu putin timp in urma ,pe cine ati votat,nu va ramane decat sa va spalti cu ei pe cap,daca au gasit peste tot numai admiratori ai pnl,usr,plus,cum sa nusi bata joc de ei,vindeti fratilor tot cea mai ramas,ca noi va admiram zelul cu care va bateti joc de acest popor,acest popor a tinut tara pana acum,nu voi parvenitilor,voi o terminati in scurt timp,daca poporul nu se trezeste.
36
13
Geo cine sa iasa tata?Natia asta.de cretini fara sange in instalatie?Fii mai atent in jurul tau cand iesi din casa ,privestele mutrele. Ce fete de tampiti au .Astora daca le arunca.guvernul de ciorditori si puturosi hamburgheri din masina de la Polaris se ucid intre ei..
37
12
Ruina actuala creata de sistemul spagilor, nepotismului, trebuia de mult starpita, felicitari, o decizie curajoasa, se pare ca deja in APC se fac bagaje.
27
32
Mazare salvamaru SE FREAKA IN KUR CU KANTARU
12
18
Un nenororocit,un tradator de neam si un vanzator de tara.Sa vinzi ce ti-a lasat mata mostenire nu putinele bunuri ale tarii pe care le mai avem!Asta se urmareste ,sa devenim sclavi la noi in tara.
41
15
Noi nu vindem tara! Vrem sa o furam doar noi! Semnat, Mazare salvamarul si Fagabou.
32
23
Se vinde tot, de ce nu se iese in strada acum sa protestam, dk era psd si facea una ca asta ieseau toti in strada si strigau hotii. Manipulare ordinara
36
15
citule tradator imputit,nu ti-ar mai muri 3 inainte,javra Dracului de aia venise jidanca aia saptamana trecuta sa ne mai scobeasca si de maruntisul care-l mai aveam in buzunar
34
13
Tragedie pentru firmele de stat care ies pe bursa, totul trebuie sa se desfasoare transparent, fara contracte la finu si nasu, fara angajari cu sutele. Din cauza asta PSD se opune, vor ca oamenii lor sa ramana la butoane. Daca statul roman pastreaza 51 la suta din actiuni e foarte bine, poate sa dea magementul la straini si gata
36
21
Usr-plus si pnl au iesit in strada pentru sprijinirea multinationalelor si pentru crearea de avantaje strainilor, deci se stia dinainte ce vom vota. Acum nu putem sa spunem ca au mintit, ci doar ca si-au atins scopul.
44
13
ramas , datoria cu dobanda i mare , strangem cureaua sa scapam de ea in 56-60 de ani!
31
5
si-a vazut visul realizat
50
8
coruptiaucide
37
7
De cand asteapta Olanda sa ne faca praf portul Constanta...
60
10
Guvernul de marionete condus de drogatul Catu Pisu ne-au vandut total. Asta ati votat asta aveti. Orice numai PSD nu ! Acum dragi romani sugeti pula
53
13
Cand voi pleca de la presedentie romania va fi colonie.Merkel ma trimis sa vand totul din Romania...PAS CU PAS VAND TOTUL SCLAVII MEI
56
11
mari nenorociti looserii astia de la PNL si USR. antiromani si vanduti multinationalelor
55
10
bai tradatorilor ati vandut tot din tara asta,tot ce aducea plus valoare,acuma v-ati chitit pe ce a mai ramas,muie ba hotilor sa va ia Dracul in grija cu tot neamul vostru
56
9
ne-ti votat,acum sa ne suge-ti pula
53
12
Romanii au ce au votat. Instrainarea companiilor profitabile. Asta e misiunea guvernului marioneta a Bruxellesului.
65
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367