REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Haşotti: Ponta este urmaşul celui mai corupt român, Adrian Năstase

Haşotti: Ponta este urmaşul celui mai corupt român, Adrian Năstase

Replica API 30 octombrie 2014 | 00:50 126

Liderul senatorilor din Senatul României, Puiu Haşotti, aflat la o întâlnire cu electoratul din Năvodari, l-a catalogat pe Victor Ponta, candidatul PSD la prezidenţiale, drept „mincinosul neamului”. Nici Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD la președinție, nu a scăpat de atacurile senatorului constănţean. Haşotti a alintat-o cu apelative de genul: „ţaţa de serviciu” sau „Maica Tereza”.

„După 25 de ani, acestea sunt cele mai importante alegeri. Aveţi de ales între cineva care face ceea ce crede şi crede ceea ce face, spune ceea ce crede şi crede ceea ce spune, care vorbeşte puţin, dar face ce trebuie şi Victor Ponta, mincinosul neamului. Victor Ponta nu ştie decât să vorbească şi face numai rele. Victor Ponta este urmaşul celui mai corupt român Adrian Năstase. Competiţia e mare la PSD cu cel mai corupt român”, a declarat Haşotti, miercuri, 29 octombrie a.c., la Năvodari. Senatorul le spus alegătorilor că în ziua alegerilor au de ales între Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţie, şi Victor Ponta.

Liderul senatorilor, despre Gabriela Firea: „Ţaţa de serviciu”

„Aveţi de ales între o viziune europeană pentru România care s-a dovedit că poate să fie făcută la Sibiu şi un Victor Ponta care se uită mai degrabă către Rusia şi China. Aveţi de ales între destinul european al României şi un destin care înseamnă să rămânem în aceeaşi mocirlă în care ne scăldăm de 25 de ani. Iată de ce alegeri sunt cele mai importante pentru noi toţi. Le este teamă că vor pierde aceste alegeri şi le vor pierde. Dovadă, toată mizeriile care se spun în legătură cu Klaus Iohannis. Acest Victor Ponta este atât de laş încât nu le spune el, pune pe alţii să le spună. O pune pe ţaţa de serviciu a României să spună multe, pe Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele, care se ia după nişte zvonuri, dar eu vă spun doar atât: "Nu este ea Maica Tereza să ne demoralizeze”. Aşadar, gândiţi-vă bine la viitorul dumneavoastră, la viitorul copiilor dumneavoastră, la binele acestei ţări şi duceţi-vă şi votaţi cu toată încrederea Klaus Iohannis. Faceţi lucrul bine făcut aşa cum l-a făcut şi Klaus Iohannis pentru noi!”, a conchis Haşotti.

Reamintim faptul că purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale PSD, senatorul Gabriela Firea, i-a reproşat în mod public lui Iohannis faptul că nu ar fi ”un bun familist”: ”Din punctul meu de vedere a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. (...) Nu eşti un om complet fără să creşti un copil. (…) Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil, dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Şi mai ales, din perspectiva financiară nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unul - doi copii. (…) În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provenind din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, au nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii”. În urma declaraţiilor, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367