REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

HOŢ prost sau ghinionist?! A venit la Constanţa să-şi recupereze maşina pe care i-o furaseră alţii, dar ce a urmat… e de filme!

HOŢ prost sau ghinionist?! A venit la Constanţa să-şi recupereze maşina pe care i-o furaseră alţii, dar ce a urmat… e de filme!

Replica API 2 septembrie 2016 | 00:16 455

Scene demne de cascadorii râsului

Scene demne de cascadorii râsului

Petru Marcelius Panainte are 26 de ani iar numele lui a „răsunat” şi prin Târgul Secuiesc, Braşov, Bistriţa, Oneşti, Babadag, Sfântu Gheorghe etc. Pe unde a trecut a primit câte o răsplată pentru faptele sale şi anume condamnări. Instanţele din toate localităţile menţionate mai sus au avut câte un dosar pe numele său. Şi, cum altfel nu se putea, iată că infractorul a ajuns şi la Constanţa unde, de asemenea, şi-a lăsat amprenta! Şi aici a fost condamnat, acum aflându-se în penitenciar.

Petru Marcelius Panainte a primit 6 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat. Decizia a aparţinut Judecătoriei Constanţa, şi care a rămas definitivă la Curtea de Apel, vara aceasta. În şedinţa de judecată de atunci s-au discutat toate aspectele din rechizitoriu, aici fiind incluse şi condamnările din celelalte localităţi şi judeţe din ţară. Potrivit rolii.ro, individul a sustras două plăcuţe de înmatriculare montate pe autoturismul marca Daewoo Matiz, aparţinând persoanei vătămate Gabriela Gineta R., iar în intervalul 19.00-19.30, deplasându-se la volanul autoturismului marca Hyundai Coupe cu numărul de înmatriculare M5833YK (Spania) peste care a ataşat plăcuţele sustrase, la staţia Peco OMV Petrom situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, a alimentat cu combustibil în valoare de 150,35 lei şi a părăsit locul fără să plătească, prin sustragere de la această obligaţie. În plus, inculpatul nu poseda permis de conducere petnru nici o categorie de vehicule. Cât despre celelalte fapte ale sale, în 2014 era „vizitat” de mascaţi întrucât făcea parte dintr-o grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin telefon, care a fost destructurată de către poliţiştii bistriţeni. Mai exact, este vorba despre metoda „premii Romtelecom”, prin care oamenii virau bani în cont infractorilor pentru a primi câştigurile promise. Şi activitatea sa infracţională nu se opreşte aici. El a mai fost cercetat pentru furt calificat, dar şi pentru alte fapte penale, bifând nu mai puţin de 8 condamnări.

Hoţ prădat de... alt hoţ! Panainte s-a trezit cu maşina furată!

Revenind la situaţia din Constanţa, elementele din spatele „cortinei” sunt de-a dreptul hilare. Şi aici ne referim la faptul că Panainte, care are domiciliul în Bucureşti, a fost prădat de hoţi la malul mării, în sensul că i-au sustras vehicului mai sus menţionat, Hyundai Coupe. Prin urmare, după ce poliţiştii au găsit vehiculul, el a venit pentru a-l lua. Dar nu avea bani de combustibil. Şi de aici… potopul. „Urmare a plângerii penale vizând sustragerea din posesia inculpatului a vehiculului Hyundai culoare roşu înmatriculat în Spania urmată de localizarea vehiculului şi restituirea către inculpat prin intermediul organului de poliţie astfel sesizat, inculpatul a decis să plece de pe raza municipiului Constanţa. Întrucât nu avea banii necesari alimentării cu carburant a vehiculului Hyundai, inculpatul a sustras plăcuţele cu numărul de înmatriculare le-a montat pe vehiculul Hyundai, apoi a condus vehiculul la o staţie Peco unde a alimentat cu carburant şi a plecat fără a plăti. La circa 5 minute de la părăsirea staţiei, inculpatul a aruncat plăcuţele. La momentul faptelor, inculpatul nu poseda permis de conducere”, se arată în rechizitoriu potrivit rolii.ro.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102