REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Hoţii de aur din locuinţe încep să pice pe capete: unul a fost arestat

Hoţii de aur din locuinţe încep să pice pe capete: unul a fost arestat

Replica API 12 septembrie 2014 | 00:00 198

Percheziţii la Constanţa

Percheziţii la Constanţa

În urma mai multor controale efectuate în Constanţa, la casele de amanet, oamenii legii au dat de urma mai multor infractori, mulţi dintre ei minori. Aceştia se fac vinovaţi de furturi din locuinţe şi tâlhării. Mai exact, ei furau bunuri, precum bijuterii sau aparatură electronică, pe care le băgau în amanet, astfel poliţiştii reuşind să le ia urma. Unul dintre ei este Memiş Onur, de 24 de ani, care a şi fost arestat.

Totul a plecat de la o amplă anchetă a poliţiştilor constănţeni, culminând cu organizarea unei prinderi flagrante a unor hoţi din locuinţe. Mai exact, anchetatorii aveau date despre mai mulţi indivizi, care furaseră mari cantităţi de aur, sub formă de bijuterii şi monede, pe care i-a identificat în trafic, pe strada Baba Novac. A urmat o urmărire ca-n filme, pe 8 septembrie, după care, în zona Eden, au tras focuri de armă, reuşind astfel să scoată autoturismul marca Audi din trafic. O femeie a fost reţinută, Elena D., pe când alţi trei bărbaţi sunt căutaţi, ei reuşind să fugă. De aici a început "măturarea" judeţului Constanţa. Peste 160 de poliţişti au fost angrenaţi în mai multe actvităţi, controlând casele de amanet. Rezultatul urmărit era acela de a identifica persoanele care au lăsat în amanet bijuterii şi aparaură electronică în ultima perioadă, în mod repetat, în special bijuterii rupte, ca urmare a tâlhăriilor. Şi, rezultatele nu au întârziat să apară, fiind identificate circa 37 de persoane, între care şi infractori căutaţi de oamenii legii, precum Sinan Mamut, Sinan Pandele Denis, Sinan Cerchez Ibo, dar şi alţii. Ulterior a început a doua "repriză", şi anume percheziţiile domiciliare. Nici aici oamenii legii nu au avut timp să se plictisească, fiind identificate mai multe bunuri figurând ca fiind sustrase. În plus, poliţiştii l-au identificat pe Memiş Onur, de 24 de ani, care, în urma probatoriului administrat, a fost stabilit ca bănuit în comiterea a două infracţiiuni de tâlhărie. Astfel, poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare, instanţa dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218