REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iată câţi candidaţi aspiră la funcţiile Direcţiei antifraudă fiscală de la Constanţa!

Iată câţi candidaţi aspiră la funcţiile Direcţiei antifraudă fiscală de la Constanţa!

Replica API 19 octombrie 2013 | 00:00 425

Concursul e azi

Concursul e azi

Sâmbătă, 19 octombrie, va avea loc concursul organizat de Agenţia Naţională de Administrare fiscală (ANAF) în vederea ocupării funcţiilor publice specifice de inspector antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Au fost scoase la concurs 1.181 posturi din care 280 posturi la Direcţia de combatere a fraudelor. Candidaţii care s-au înscris la concurs au trebuit să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română şi domicilil în România, cunoaşterea limbii române, scris şi vorbit, stare de sănătate bună, să nu fi suferit o condamnare pentru săvârşirea unei infracţiunii contra umanităţii, să nu fi fost destituit dintr-o funcţie publiă şi să nu fi desfăşurat activitate de poliţie politică. Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice specifice de execuţie de inspector antifraudă clasa I, gradul profesional superior trebuie să fie de de 9 ani, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice specifice de execuţie de inspector antifraudă clasa I, gradul profesional principal este de 5 ani, vechimea în specilaitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice specifice de execuţie de inspector antifraudă clasa I, gradul profesional asistent este de 1 an, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice specifice de execuţie de inspector antifraudă clasa I, gradul profesional debutant nu este necesară. Sâmbătă candidaţii vor susţine proba scrisă care constă în rezolvarea unor teste grilă prin care se tesează cunoştinţele teoretice necesare ocupării funcţiilor publice. După proba scrisă, candidaţii vor susţine ultima probă ce constă într-un interviu.

De precizat faptul că, la selecţia dosarelor a fost respinsă Florentina Ambrus - a candidat pentru funcţia de inspector principal în cadrul Direcţiei de cobatere a fraudelor, Ovidiu Ghionu - a candidat pentru funcţia de inspector superior, Dan Nicolae Drăga şi Gheorghiţă Gheorghe-au candidat pentru funcţia de asistent în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 6. Au mai fost respinşi: Aurelian Goran- a candidat pentru funcţia de asistent în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 2, Flaviu Hoţopan- a candidat pentru funcţia de asistent în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 3, Tiberiu Baciu a candidat pentru aceeaşi funcţie, Zanfira Burlacu şi Nicolae Dumitru au candidat pentru funcţia de inspector superior în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 2, Georgiana Vasii-a candidat pentru funcţia de inspector superior în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 10. Lista respinşilor continuă cu Sorin Cristian Pavel-a candidat pentru funcţia de asistent în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 5 şi Marieta Chelaru-a candidat pentru funcţia de asistent în cadrul Direcţiei Regionale 2-Serviciul de control antifraudă 7.

De precizat faptul că pentru posturi aspiră, din Constanţa, 232 de candidaţi.

Examenul are loc la sediile Universitatii Politehnică.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367