REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ei candidează pentru şefia PNL Constanţa - municipiu!

Ei candidează pentru şefia PNL Constanţa - municipiu!

Replica API 28 martie 2017 | 20:15 685

Comisia Județeană de Organizare și Desfășurare a Alegerilor formată la nivelul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal a decis luni, 27 martie a.c., modificarea și completarea convocatorului pentru Organizația Municipală a PNL Constanța, în conformitate cu deciziile Departamentului Financiar-Contabil, cu persoanele care au achitat cotizația de membru al PNL la data de 22 martie a.c. (ziua validării convocatorului de către BPJ).

Tot luni, membrii CODA au transmis Organizației Municipale PNL Constanța convocatorul și au decis publicarea și afișarea acestuia atât pe site-ul filialei, cât și la sediul din bdul. Ferdinand nr.49.

Pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Constanța s-au înregistrat patru candidaturi: George Muhscină, Sorina Tușa, Hira Stere și Romeo Caius Rezeanu.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/razboi-in-pnl-chitac-mesaj-pentru-dragomir-dna-ul-va-trebui-sa-intre-si-in-partidele-politice-312251/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi am pus afise, am facut campanie din usa in usa si voi mizerabililor, vreti functie, abia veniti in partid. HAI SA PLECAM CAT MAI MULTI!!!
1
0
Cred ca este problema membrilor de partid din Constanta..ei ar trebui sa stie cine sunt..ce au facut ..insa probabil la fel cum s-a procedat in alegerile din organizatiile locale..unde cei de la Judet PNL au venit cu biletele de vot deja completate..fara a se respecta statutul privitor la alegeri,..SE VOR ALEGE INTRE EI..pacat de cele 2 partide PNL si PD care au ajuns in acest hal..
2
0
Romeo este un swinger, ii pupa pe sefi intrun mod exceptional.
5
1
Pentru cel de sub mine, nu te preface tatar, ca sa stiti are dreptate.
1
0
Armanu nu chiari
4
1
Oameni buni ! Trebuie inceputa dezmachidonizarea Romaniei. Fara ei tara va fi mai curata si mai educata !
7
1
Cipanizarea dusa la rang de arta.
10
1
nu mai lepre,,
11
1
acest pradit de basisti nu mai are nici o sansa : Va rog nu uitati ce va spun !
4
0
Pe bune nu stiu cine sunt si ce au facut !!!!!!
5
0
Precis si exact te inseli,eu sunt tatar si fix in cur ma doare de machidoni,am avut si eu ub amic sa zic asa machidon care era al dracu cat sapte magari si avar mai ceva ca Hagi Tudose. Si sunt o multime de romani care nu-i sufera pe machidoni haide-ti sa fim seriosi ce dracu visati frumos. Mai avari dupa avere nu e nici o natie dupa fata pamantului.
13
0
singurii hateri la adresa aromanilor, tatarilor, lipovenilor, armenilor, grecilor sunt moldovenii adusi de Ceausescu sa care sacii in port si sa sape la canal. orice roman dobrogean neaos este parte integranta a acestui unic si minunat conglomerat etnic numit Dobrogea.
6
15
Bravooo armani! Jos mucanii lasi si tradatori!
5
16
OILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
16
2
Patru neica-nimeni!Cred ca pe astia nu-i cunosc nici membrii propriilor familii!
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218