REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

În atenţia teribiliştilor care îşi turează motoarele pe bulevardul Tomis: cineva e cu ochii pe voi!

În atenţia teribiliştilor care îşi turează motoarele pe bulevardul Tomis: cineva e cu ochii pe voi!

Replica API 10 octombrie 2016 | 00:00 197

Constănţenii, nemulţumiţi şi de zgomotul de la Cora

Constănţenii, nemulţumiţi şi de zgomotul de la Cora

sursa foto constantfun

Printre multitudinea de probleme cu care se confruntă constănţenii se află şi aspectul legat de linişte, mai ales pe timpul nopţii. De mai multă vreme oamenii se plâng de zgomotul produs de motocicletele ce rulează pe bulevardul Tomis, la ore târzii în noapte, motiv pentru care o sesizare a ajuns acum şi la Poliţie. În plus, un alt aspect semnalat de locuitorii de la malul mării este cu privire la sirenele din zona Cora Brătianu.

Constănţenii au depus sesizări pe pagina de Facebook a Primăriei cu privire la zgomotul produs de motocicletele care rulează pe buevardul Tomis, pe timp de noapte. Aceştia au precizat că motoarele sunt turate în aşa fel încât zgomotul devine de nesuportat şi nu este exclus ca motocicliştii să „pună de-o liniuţă”. Însă, la sfârşitul săptămânii trecute, o astfel de sesizare a ajuns şi la Poliţie, o femeie reclamând că: „Pe tot bulevardul Tomis e aceeaşi problemă, în special de la City la Zodiac. Nu putem dormi, este jale!”.

Oamenii legii au spus că va fi anunţat Serviciul Rutier. O altă problemă este legată de zgomotul din zona Cora Brătianu. „Vă rog, pe această cale, să ne ajutaţi în privinţa păstrării liniştii publice din zona Cora Brătianu. De ani buni, sirenele de la trecerea cu calea ferată din zonă ne omoară nervii. În ultimul timp traficul pe calea ferată s-a intensificat, aşa că aceste sirene funcţionează aproape fără încetare.

În orice oraş civilizat sunt utilizate panouri izolatoare fonic către zonele populate, astfel încât locatarii să se poată odihni. Vă rugăm să sesizaţi autorităţile competenţe pentru a rezolva această situaţie. Cel puţin să îndrepte sirenele către zonele nelocuite (rezervoare Chimpex) şi să anuleze sirenele de la calea ferată dezafectată. Mulţumesc anticipat”, este sesizarea înaintată de un locuitor al zonei. Primăria Constanţa a înregistrat sesizarea şi a precizat că va analiza situaţia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614