REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

În ciuda vecinilor! SĂ URLE MUZICA până la 5 dimineaţa în Piaţa Ovidiu!

În ciuda vecinilor! SĂ URLE MUZICA până la 5 dimineaţa în Piaţa Ovidiu!

Replica API 25 martie 2017 | 08:16 1139

sursa foto facebook

Mai mulţi constănţeni sunt revoltaţi că nu se pot odihni din cauza a două localuri aflate în imediata apropiere de blocul lor. Ei se plâng că muzica este excesiv de tare şi programul afişat nu este respectat. Un reclamant a depus o sesizare la Poliția Locală în care precizează că localurile Zebrano și Vintage funcţionează peste programul avizat de Primărie, iar muzica răsună până la 5 dimineața. Oamenii sunt indignați de această situație și cer ca autoritățile locale să ia măsuri.

Constănțenii care locuiesc în Piața Ovidiu au ajuns la disperare. Fie că este iarnă sau vară, majoritatea localurile din acea zonă nu respectă programul de liniște. Acest lucru i-a adus la disperare pe constănțenii din zona peninsulară, care afirmă că nu mai au liniște. „Subsemnatul Irimia Petru domiciliat în Constanţa zona Piaţa Ovidiu vă aduc la cunoştinţă următoarele: după cum ştiţi în zona Piaţă Ovidiu s-au deschis mai multe unităţi de alimentaţie publică care îşi desfăşoară activitatea în zona cu decentă şi în bune condiţii.

Începând cu luna ianuarie a acestui an 2 din aceste unităţi s-au transformat în cluburi şi nu respectă programul de linişte pentru locatarii din zona funcţionând până la 4-5 dimineaţă începând de miercuri până duminică. Va rog să va imaginaţi ce zgomot şi ce vacarm este între orele 23-05 dimineaţă, muzică la maximum certuri şi vociferări pe stradă parcă am fi într-o zona nelocuită că în Satul de Vacanţă. Fiind o zona frecventată va rog să luaţi măsuri deoarece suntem foarte deranjaţi de muzică tare toţi cei care locuim în zona conform legii 61 cu respectarea orelor de linişte cât şi respectarea programului de funcţionare conform hotărârii de consiliu”, susține bărbatul. Acesta a mai spus că este foarte afectat de această situație.

„Întrucât eu şi familia mea plus celelalte familii din zona suntem foarte afectaţi de aceste 2 PUB-uri sau restaurant cum le numesc ei Zebrano Bulevardul Tomis nr 14 (fosta terasă Constanţa) şi Vintage Bulevardul Tomis nr 19 va rugăm insistent să faceţi verificări şi să luaţi măsurile care se impun pentru a se evita conflicte fizice între noi locatarii şi patronii celor 2 restaurante. Nu ştiu prin ce mijloace şi-au luat autorizaţia de funcţionare cu program până la 4-5 dimineaţă, probabil cu ajutorul unor funcţionari de la primărie fără să fie respectată Hotărârea de Consiliu. Pentru a verifică veridicitatea celor declarate va rugăm să analizaţi autorizaţia de funcţionare ale celor 2 baruri şi condiţiile în care au fost eliberate,să organizaţi dacă este cu putinţă echipe mixte de control cu poliţa locală şi cei de la secţia 3 pe timpul nopţii de joi până duminică”, se mai arată în sesizarea bărbatului.

În replică, reprezentanții pub-ului Zebrano susțin că aceste afirmații nu sunt adevărate. „Acest lucru nu este adevărat. Nu este decât un cetățean, cel de vis a vis care probabil are ceva personal cu mine. Eu funcționez atâta timp cât am program. Orele 4-5 dimineața nu au existat. Nu încalc cu nimic programul”, a declarat reprezentanta pub-ului Zebrano. În ceea ce privește reprezentanții pub-ului Vintage, aceștia nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu mai zica patronii ca are cineva ceva cu ei, nu are nimeni nimic dar nici cei din blocul de vis-a-vis nu putem dormi iarna , vara din cauza muzicii lor. Am chemat si eu in nenumarate randuri politia siii? nu s-a intamplat nimic ba din contra au venit cu mult tupeu sa ma legitimeze pe mine, am tot facut mereu comentarii dar nici pe Fagadau nu il intereseaza, organizeaza fel de fel de spectacole chiar langa blocul A de ne vibreaza mobila in casa, ar trebui sa ne despagubeasca sau sa nu mai platim impozit ca noi toata vara nu ne putem odihni.
4
0
face omul o sesizare si repede sariti cu comentarii dublate , mare brinza, o sa dati muzica mai incet si o sa inchideti la ora care trebuie. Sportul preferat la constantenilor e umflarea pieptului dupa ce se dau cu kkt pe fata. Succesuri !
6
2
Dupa ce ca e gol mai apare si cate un mirlan care face sesizari! Auzi la el ... echipe mixte !!! Nu vrei sa vina si sri-ul!? Hotul striga hotii! Numai in Romania se poate asa ceva!!! De unde ai dumneata ta domne jaguar!? La puscarie cred ca iti e locul! Si acolo e liniste seara! Doar sa nu scapi sapunul la baie! Dar ..ah ... ai mai fost !!! Cred ca nu indeajuns!!!
3
17
Daca fumam inauntru la vintage nu mai faceam galagie afara . Dar cum se respecta legea suntem nevoiti sa iesim afara . Nu poti sa te iei de lume aiurea pe strada ca avem niste discutii la o tigara . Dar na , ce poti sa i ceri unui bisnitar caruia i se zice Petrica Moldoveanu .... Sarpe ai fost toata viata
5
12
Sifonule se respecta mereu programul cacaciosule ! Eu chiar vreau sa stau mai mult ca ma simt bine de fiecare data dar pleaca si formatia si inchide si restaurantul . Sa dea Dumnezeu o camera sa inchiriezi toata vara ! Single !! Si sa ti dea si ala tzeapa ! Jegosule
8
15
Mai nia Petrica. Am platit asta vara 140 de euroi camera la pensiunea matale si a doua zi ai mai cerut amenda de 50 de euroi ptr galagie din cauza ca a cam tipat pretena mea cand niam simtit si noi bine ca oamenii! Ca doar de aia am facut citibreic! Pai ce cauti sa stai acolo nia Pietrica!? Nu ai si tu un apartament ca omu!? Ca am dat banii aia pe seara ca sa o tuf nu ca sa ascult cum scuipi mata seminte de la balcon.
8
12
Dorule tu nu esti sifon ? Ce ai cautat cu Antena 3 la vecinii de mai sus ca acolo se fumeaza ?
8
6
Potoleste-te mai moldovene ca afla lumea de combinatiile lui Corina a lui Gabi Stan si se incurca itele!
8
12
Birlicul de Petrica se plictiseste si aude zgomote noaptea de cand nu mai schimba nimeni valuta la colt de strada! Cetatean onest!!! Hahahaha!! Atasati la articol si poza lui ca sa stie unde sa vina sa urle cetatenii pacaliti de acest hot de joasa speta! Jaguarul nu te face domn mai moldovene!!! Cetatean onest cu casoiul ala "mostenit" nici atat!
7
12
Petrica Bisnitaru te ai apucat de sifoneli pe fata inainte erai sifon acoperit hahaha
9
11
"Petre bisnitaru", in noptile in care "urla muzica" in localuri, ai putea sa reflectezi aspura unei declaratii credibile asupra achizitionarii si vanzarii atator imobile, in special, in Piata Ovidiu. Ar fi fost interesant sa vedem declaratiile tale de venit si rog redactia Replica sa publice o poza cu " Petrica moldoveanu" sa ni-l aducem aminte de pe vremea cand schimba valuta si vindea tigari la abator.
6
16
Petre, o fi bine sa zgandare DNA sa vada ce si cum? vrei sa-l arzi pe Doru, ai pus-o ca asta a lasat loc de buna ziua peste tot. Pericol petre, fugi
7
11
alo bisnitaru de irimia se oftica ca altii incearca sa faca si ei un ban ....
12
13
vor sa faca si ei un ban..ca bate vantul in tot centrul,nu se ocupa nimeni de zona asta.dalele au sarit de pe toate strazile,ciorile tot acolo stau..reclamatii pt localurile in care se fumeaza nu prea vad
15
8
la zebrano , e oameni cu minte, beau impreuna de la patron la ai mai mici si muzica
8
9
Ce ordinarie de articol ... alte localuri care au probleme le ridicati in slavi ... iar acum chiar mancati cacat rau de tot in legatura cu Vintage .
25
20
dl director plesu si becheanu poate trimiteti inspectori la cele 2 locatii sa vedeti daca salariatilor li se platesc orele de nopate si de wk, au contracte cu 8 ore, au medicina muncii si protectia muncii, au revisalul la zi! credem ca nu va veti deranja sa i verificati pe acesti patroni! oare de ce?
27
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614