REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

În PSD se cere MITING URIAŞ, cu 200.000 de oameni

În PSD se cere MITING URIAŞ, cu 200.000 de oameni

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:41 273

Trei zile de protest după ce guvernul a anunțat că vrea să emită OUG pentru grațiere şi schimbarea Codului Penal. Miercuri, joiși duminică, zeci de mii de români au ieșit pentru a protesta împotriva intențiilor miniștrilor.

"Colegii noștri din teritoriu cer să facem un mare miting de sustinere a grațierii. Ei vor să aducă 200.000 de oameni în București. Însă, nu vom face așa ceva.", a declarat, la Antena 3, secretarul general adjunct al PSD, CodrinȘtefănescu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ce ar putea sa ceara cei care vin la miting, ca vor sa-l curete de pacate pe Dragnea ? hai sa fim seriosi
0
0
felix stroe la puscarie cu tine pitic securist ce esti ajunge cit ai turnat
0
2
Pe langa gasca de hoti de PSD mai este una de libidinosi condusa de Codrin Stefanescu si Nicolicea Uitati ce ministri de cacat au pus la justitie si MAI ,se duce tara de rapa
11
4
boul ala de codrin stefanescu tzopaia pe linga nastase cind a iesit din puscarie si se inghesuia sa-i care pungile cu boarfe ,acum instiga la mitinguri de bosorogi pachetari .eu zic sa le faca repede ca e vremea geroasa si o sa umple mosii spitalele .ma ie si dobitocul de ninel peia alt pesedist imputit care face ca toate alea si asta trebuie muit maxim
12
3
Ori sa plateasca ei penalitatile daca tot nu vor sa inteleaga caci nu vor iesi cei politic ori criminalii ci doar cei inchisi nedrept din cauza unor judecatori inculti ce nu au ce mai cauta in magistratura ci la puscarie cu ei in locul celor bagati abuziv !
5
10
Ce va impiedica sa nu faceti aceste mitinguri? Ideile tampite ale lui acest pupincurist care a facut naveta intre PSD si PRM ar trebui sa fie puse in practica? Ar fi o tampenie.
9
1
Dracnea duce in cap PSD-ul direct si iremediabil. Daca scoate 200000 cu autocarele vor iesi 1 milion de romani probabil sa arate pad cum stau lucrurile.
9
5
daca ne bagam toti pula in gura ta , mai poti manca cacat ?
7
4
In afara de rudele tale, ce nevinovati mai cunosti prin puscarie? Nerecunoasterea faptei nu este echivalenta cu nevinovatia, acesta este motivul pentru care exista instante de recurs in Romania
6
4
Pe mata a mincat-on cur cand te-a cacat pe tine.
5
10
Dragilor pesedisti , nu stiti despre ce vorbiti . Agramati , analfabeti , infractori notorii , gainari ordinari , banditi ratati , voi reprezentati toata mizeria posibila din acest spatiu ! Tineti-o asa ! De multa vreme cam va mananca in cur ...
14
9
Stim cu totii ca acum se afla in puscarii foarte multi nevinovati,bagati la zdup prin abuzurile unor procurori fascistoizi. Ei ,procurorii si judecatorii nu raspund pentru abuzuri si greseli ca oricine altcineva din tara,de parca ar fi entitati divine.Gratierea are ca scop tocmai analiza pe caz si eliberarea nu a celor periculosi,ci a celor nevinovati sau cu vina ce nu necesita neaparat incarcerarea. Treaba e ca avem in libertate multi raufacatori periculosi,din toate categoriile sociale.
16
14
Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei, Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei, Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!
19
5
de ce nu faceti un referendum? sa vedeti daca e lumea de acord cu aceste hotii si sa va eliberati oamenii adica hotii! de ce nu ati zis in campanie de aceste ordonante? rusine sa va fie! iesiti voi 200mii ca iesim noi 5milioane si facem revolutie adevarata nu cacealmaua din 89! psd ciuma rosie
27
9
puscariasii bolsevici nu inteleg ca trei milioane de tartani nu insemna aproape nimic nu au reprezentativitate
27
10
Auziti mai oameni , mai , cica sa-i amnistieze pe penali si sa mai fie obligati sa dea inapoi ce au furat !!!! WTF ???? Pai nu sunteri voi prosti ? Ati muncit cinstit , atiplatit
18
4
oamenii au votat, iohannis 6.288.769 voturi prezenta la vot 63,95%, psd 3.221.786 voturi prezenta la vot 39,49%
25
5
Codrin stefanescu ar trebui sa intre in atentia procurorilor.Priviti acest excrement cu cata ura vorbeste si ce vrea sa puna la cale,o noua mineriada!In lipsa minerilor psd-ul este in stare sa aduca rusii la Bucuresti.
34
6
Draga Sorin ai buba daaa buba marela cap.Si crdene nu reprezinti nimic dak nu ai votat.Tre sa avem in vedere votul.Altfel ce rost sa mai aiba organizarea lui.Cheltuiala de prisos.Sa inchei pt cei razvlatitimicutilor da da micutilor in tot.Ciiti Constitutia si meditati temeinic kkcisme dealde astea s-au mai incercat.Piromanul Iohanis sa mai odihneasca.Oameni au votat.
4
22
Ati distrus tara asta cu PSD-UL vostru,nu va este rusine,sper sa plecati dupa Ceausescu,ca voi la-ti omorat...lesinatilor dupa putere!!!
36
7
mergem sa l calcam in picioare pe navetisul de klaus pe curva manevranta kovesi si generali de carton se...curiati si pe toti care i ling in cur...Traiasca PSD cel care va marit mereu pensiile si salariile...Cu pnl sugeati pixul en gros...Venim in capitala sa nu mai iasa in strada mort de beat klaus... Aseara era manga betivul drakului.
9
32
Venim Bosule ! Vin la bucale sa sustin PSD si pe Liviu Dragnea. Dk vrunu ma supara il lesin de bataie plus iau sundreua cu mine . Sa vedem atunci cine e boss .
5
31
PSD vrea sa se alinieze cu sefii in frunte spre binele tarii. Mars la puscarie, javre rosii, adunatura de escroci si hoti cu acte'n regula ce sunteti !
28
7
Mwe PSD jegosilor !
31
8
Va zbateti ca va schimba pe toti, structuri,deconcertate, somaj scrie pe voi!
15
6
S au activat postacii tineri frumosi si cu minte putina... Sustinatorii pl..
13
10
Infractorii la puscarie, sa simta pe pielea lor lipsa de libertate, pentru ca altfel se dau zei sau dzei.Se intorc si au liber la faradelegi.Legi mai dure si mai aspre.Pusi la munca silnica.
33
10
Toti avem pe cineva inchis sau aproape sa fie inchis, cum ar fi Dl viitor presedinte Dragnea Liviu . Gratierea e bine venita , el are curaj el e salvatorul nostru. Respect pentru curaj maiestre..Celor care sunt din PSD si sunt inchisi va doresc liberare usoara , aveti rabdare ca baronu nostru va scoate pe toti in maxim o luna de zilute
7
31
Codrin asta mare hahalera. Ii mananca in gaoaza pe psdisti. Nu s-a cerut asa ceva. Probabil codrin asta inca e fumat .
31
7
Vor fi manifestati impotriva comunistilor si mai numeroase si mai dese,se aproprie vrema cand comunistii nu mai au ce vinde si fura,cand nu vor mai fi bani de unde sa plateasca pensiile si cohorta de bugetari.Lovitura de stat din 1989 trebuie alungata de la putere ,sa vina oameni corecti ,cinstiti ,muncitori.Parlamentari numai ciobani vor da legi corecte fara interpetari ,vor pune la munca toti romani si la inchisoare pe comunisti si securisti.
27
5
ai dreaq borfasi, asta a fost prima grija la nici o luna de la investire, sa-si scoata borfasii sefi de la puscarii. acolo sa putreziti nenorocitilor,
35
9
Cititi cu atentie textul ordonantei de gratiere si nu va mai lasati manipulati! Haideti sa terminam cu abuzurile si sa facem in asa fel incat, legislatia privind raspunderea magistratilor sa fie mult mai clara si eficienta!
25
11
Mai ratatilor , o sa adunati voi atatia oameni cand veti putea sa va vedeti ceafa . Rapciugosilor , puchinosilor... Nici impreuna cu liberalii nu veti aduna atata lume ! Aveti o singura scapare : sa luati cate o portie de cianura ! Zau ca vom fi fericiti !
24
9
vilele lui Dragnea,Voiculescu,Nastase, Vintu,Mazare,Constantinescu,Strutinschi,,si alti comunisti hoti care ne au luat padurile, paminturile, apele, aurul, carbunele,,,sa si faca puscarii de lux ptr penalii lor.Ar trebui pusi la munca penaliii sa faca autostrazi, spitale, poduri, nu sa leneveasca in puscarii.
42
9
de ce nu faceti un referendum? sa vedeti daca e lumea de acord cu aceste hotii si sa va eliberati oamenii adica hotii! de ce nu ati zis in campanie de aceste ordonante? rusine sa va fie! iesiti voi 200mii ca iesim noi 5milioane si facem revolutie adevarata nu cacealmaua din 89! psd ciuma rosie
43
9
esti confuz psd-istule sau pur si simplu te incadrezi la oligofrenii enumerati. gratiere din parti, eu astept o dictatura militara care sa va scoata kkturile din cap, dependenti de pomeni ce sunteti
34
7
Romanul asta vrea, se bucura de zile libere, de nemunca de ura si de invidie. O tara de oligofreni. Mi-e scarba de Romania si de jegurile care au iesit in strada. Sa muriti voi de ciuda ca nu se va intampla ce vreti voi. Sa vina gratiereaaaa
17
31
SI UNDE O SA PARCATI AUTOCARELE BA RETARDATILOR? IAR O SA FIE CA LA ZIUA LU PONTA CIND AU ADUS JEGOSI SA APLAUDE PE ARENA NATIONALA ?ce nu ati inteles voi pensionarii de kakat e ca nu vrea nimeni sa va dea jos panarama de guvern puteti sa-l tineti sa vi-l bagati in cur ,lumea protesteaza impotriva gratierii penalilor si a hotilor pesedei
52
17
Mai au curaj si sa comenteze nenorocitii PSD- isti
44
13
Nu uitati de noi aia care nu am iesit la vot iesim si va futem in cur pe voi astia cu 1 litru de ulei cu tot cu psd ca voi iati votat si ati nenorocit romania.Muistule.
41
11
Ft multi care se fut in cur si servesc muie
13
32
Multumim,totusi,ciumei rosii pt zilele astea libere!Promitem sa nu le uite mult timp.
31
15
Sa ma fut pe voi Muie psd
36
18
da-ca este nevoe vin cu toporu,
7
38
vom iesi sa le dam o lectie cretinilor platiti de solos ori iohanis pentru a aduce iar guvernul lui la putere. Astia nu se astampara decat printr-o mama de bataie, pai daca nici acum nu le comvine singura solutie o bataie ca asta este rupta din Rai si asa se vor astampara cu siguranta !
20
62

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920