REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ÎN SFÂRŞIT! Străzile din cartierul Palazu Mare intră în reparaţii

ÎN SFÂRŞIT! Străzile din cartierul Palazu Mare intră în reparaţii

Replica API 29 septembrie 2016 | 00:27 431

Problema infrastructurii la nivelul municipiului Constanţa a scos din minţi de nenumărate rânduri locuitorii! Deşi aceştia s-au arătat revoltaţi de străzile neasfaltate sau de gropile care le „înghit” autoturismele, autorităţile locale erau surde. Până de curând, când, Primăria Constanţa a obţinut mai multe autorizaţii de construcţii privind reabilitarea mai multor străzi din cartierul Palazu Mare. Cartierul se „bucură” de această hibă de ani buni.

La data de 22 septembrie a.c. , Primăria Constanţa prin SC Confort Urban SRL a obţinut autorizaţie de construcţii privind lucrări de construire de drum cu îmbrăcăminte rutieră cu un strat asfaltic de protecţie şi rulare pe strada George Topârceanu, vizat fiind sectorul strada Corneliu Baba- DN2A. Aceleaşi lucrări vor fi executate şi pe Liviu Rebreanu, dar şi pe strada Lucian Blaga. La data de 26 septembrie a.c., unitatea administrativ- teritorială Constanţa a obţinut autorizaţii şi pentru lucrări de reparaţii şi ranforsare a carosabilului de pe strada Alexandru Sahia, sectorul de la DN2A la strada Gospodăriei, de pe strada Măcinului şi de pe strada Gospodăriei.

De asemenea, se are în vedere şi modernizarea a două străzi din cartierul Veterani. Astfel se doreşte construirea de drum public pe strada Prelungirea Meşterului Manole, vizat fiind tronsonul cuprins între strada Fântânele şi strada General Lt. Mociulshi, dar şi construirea de drum public pe strada Mareşal Alexandru Averescu. Prin urmare, vor fi demarate lucrări terasamente, execuţia fundaţiei din piatră spartă, aşternerea îmbrăcăminţii asfaltice, dar completarea acostamentelor cu piatră spartă.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614