REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Înalta Curte a RESPINS cererea lui Nicuşor Constantinescu

Înalta Curte a RESPINS cererea lui Nicuşor Constantinescu

Replica API 12 ianuarie 2017 | 13:25 365

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, la data de 11 ianuarie anul curent, cererea de suspendare a executării hotărârii pedepsei cu închisoarea în cazul lui Nicuşor Constantinescu. Cât despre termenul recursului în casaţie, acesta a fost amânat pentru data de 8 februarie anul curent. Trebuia să aibă loc pe 10 ianuarie, dar Constantinescu nu a putut ajunge din pricina drumurilor înzăpezite.

Este vorba de dosarul în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru nefinanţarea Centrului Militar Zonal. Mai exact, fostul preşedinte al CJC ceruse suspendarea executării pedepsei pe motiv de boală.

Precizăm că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost şi este judecat în mai multe dosare şi condamnat definitiv în unul iar în altele două doar de către prima instanţă. Astfel, el a fost condamnat definitiv la 5 ani, dar a mai „bifat“ o condamnare! Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, luni, 27 iunie 2016, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, la 6 ani închisoare, cu executare. Decizia nu e definitivă. Apoi, Curtea de Apel București s-a pronunțat, la finele lunii iulie 2016, în dosarul în care Nicușor Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată (6 infracţiuni), spălare a banilor şi constituirea unui grup infracţional organizat. Astfel, acesta a primit 15 ani cu executare, dar nici aici decizia nu este definitivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostilol, eu o sa stau 2-3 ani la puscarie, pardon la pension si o sa raman cu cele peste 25 de milioane de euro ! Voi ce pula mea o sa faceti ??!! Tot ca sclavii la servici ?!!!
2
2
Daca ma plimba Nicusor si pe mine cum ma plimbat Ghita prin strainatate azi Nicusor erai liber... Eu si Codruta facem dosare la MOMENT...
2
1
porcusor si Liviu DRACnea sunt nasii de cununie ai fufuruzei Sevil Shhaideh, nu o sa mai stea el mult in inchisoare caci tovarasii lui din guvern vor gasi solutii sa-l scoata pe diverse motive, si va continua sa conduca CJC prin fina-sa Husein Filis, DNA-ul nici acum nu vede ca grosul averii lui porcusor este pe numele socrului lui Husein Filis?
4
1
Daca mai tine mult iarna , o sa plangeti dupa administratia constantinescu , ce se face acum e ridicol .
2
6
Nu merita cu executare,trebuia executat deja!Bolnav in ultima faza!Ha!
4
2
pana sa ajunga la facultate, toate slugile lui plangeau ca e pe duca...cat pe ce sa il creada si instanta.multi ani suina!
5
2
si doar I-am spus cum sa scape
3
4
Nu isi abandoneaza fratii de furaciuni vor fi liberi la furat in continuare sub protectia agentilor israelieni Romania e devalizata KGB MOSSAD NEMTI FRANCEZI CIA acesti pungasi trebuiau sa infunde puscaria pe viata
5
1
Asta a distrus judetul intreg si caracatita lui si la ora actuala lucreaza prin vechii primari din anumite localitati si astazi nu mai zic de mafia medicamentelor spitalelor da un ce nu este bagat acest element nu ma intereseaza anii lui de puscarie ci prejudiciul si daune sa plateasca daca era in America lua puscarie triplu toti din mafia lui.
8
1
Eu am votat cu psd ca sa ii aresteze dna pe mititeii rosii hahaha
2
0
ce milos esti de parca ai fi theo spagoveanu.vezi Dezvaluiri.ro
3
1
Fraierilor ca noi suntem la butoane! Si s-a dat drumul la furat! Dar numai noi!
4
1
Probabil cea mai bune imagine a nesimtirii, mitocaniei si rapacitatii. Poza lui ar trebui pusa in DEX, la GROBIAN.
12
2
D-aia a facut porcu sarbatorile linistit acasa, de baiat bun ce e...
9
0
Da am ajuns la ura! Tu un roman gandesti prost.El a furat si a trait traieste bine din bani furati.Dar eu cel ce muncesc ca sluga la stat nu imi ajung bani de medicamente.Merita soarta pentru ceea ce a facut.
19
2
Oare omul asta nu a facut nimic bun pentru judetul Constanta? Ca sa te bucuri atit de mult de necazul unui om,care are si probleme de sanatate,inseamna ca de fapt ,tu esti cel bolnav ,de URA ,boala grea ,care atrage RAUL asupra ta.Asa ca mai usurel cu vorbele grele si felicitarile pentru Justitie,ca stim toti ce justitie avem si cum se fabrica dosarele.
6
23
Mai sta putin la bulau si vine acasa. Il scapa prietenul lui cu care a facut afaceri, Liviu Dragnea. Cum Dragnea este acum un fel de stapanul inelelor o sa treaca legea amnistiei si vor scapa de puscarie toti penalii precum Mazare, Strutinski si alte mizerii penale din politica, special din PSD. Firma lui Dragnea, a asfaltat drumul de la Nazarcea pe vremea cand porcul era mare sef la CJC si facea ce vrea cu banii de la consiliu. Drum care arata intr-un mare fel. Si cum tot porcul a dat o gramada de lucrari publice firmelor lui Dragnea, nu e de mirare sa il vedem la vara la plaja pe porc.
19
5
Merita sa-l ia Dracu!!
14
2
Porcul, nu mai vrea sa fie pedepsit, vrea acasa ?? Cat tupeu si aroganta ! Este judecat in atatea dosarea, a facut atatea faradelegi... merita 15 ani cu executare.
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218