REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Încă o nenorocire în “ograda” Sabroso: o maşină s-a făcut SCRUM!

Încă o nenorocire în “ograda” Sabroso: o maşină s-a făcut SCRUM!

Replica API 8 octombrie 2015 | 13:20 201

Încă un eveniment nefericit în “ograda” Sabroso! În seara de miercuri, 7 octombrie, unul dintre autoturismele pizzeriei a luat foc, arzând în proporţie de 90%. Din păcate, acesta nu este singurul caz ce a avut loc. În ultimii ani, administratorii s-au tot confruntat fie cu incendii, fie cu evenimente ce s-au petrecut în trafic.

Alarma la pompieri a fost dată miercuri seară, la ora 18.07. Din câte se pare, autoturismul era parcat pe I.C. Brătianu, fiind cuprins de flăcări… din senin. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Detaşamentul Palas din cadrul ISU Dobrogea, pompierii acţionând numaidecât, reuşind să lichideze incendiul în circa 20 de minute. Din păcate, autoturismul a ars în proporţie de 90%. Sursa probabilă a fost un scrutcircuit electric. Nu au fost înregistrate victime omeneşti. Menţionăm că acesta nu este singurul eveniment nefericit ce s-a petrecut în “ograda” Sabroso. În iunie 2014, alte două autovehicule ale pizzeriei erau cuprinse de flăcări, ele fiind parcate pe Aleea Topolog. Primul autoturism a ars în totalitate, iar cel de-al doilea în proporţie de 30 - 40%, sursa fiind un scurtcircuit electric. De asemenea, în noiembrie 2013, băieţii care livrau pizza s-au trezit fără maşină. Aceasta le fusese furată de un individ, Mihăiţă Gabriel Chiţu, care a intrat cu ea în stâlp la intersecţia străzii Soveja cu Ştefăniţă Vodă. Însă, odată ce poliţiştii au ajuns la faţa locului au constatat că individul nu are nici permis de conducere, în plus, era şi băut, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aer expirat. Potrivit angajaţilor, se pare că în noaptea respectivă au fost pe tură doi băieţi. Unul dintre ei a lăsat maşina descuiată în timp ce se ducea să aducă mâncarea ce trebuia livrată, moment în care Mihăiţă Gabriel Chiţu, trecând prin zonă şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a suit la volan şi a plecat în grabă. La scurt timp, un taximetrist a sunat la Sabroso, spunând: “Vedeţi că aveţi maşina înfiptă în stâlp, aproape de Tomis III”. Precizăm şi faptul că inclusiv angajaţii au avut parte de întâmplări nefericite, fiind tâlhăriţi în timpul programului de lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369