REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Începe curăţenia? Vosganian şi Chiuariu, invitaţi să părăsească PNL

Începe curăţenia? Vosganian şi Chiuariu, invitaţi să părăsească PNL

Replica API 24 noiembrie 2014 | 23:50 465

Se taie în carne vie şi semnalul vine de la Iaşi. Co-preşedintele PNL din municipiu, Dragomir Sava Tomașeschi, solicită colegilor "certaţi" cu legea să părăsească partidul, pentru că "avem treabă".

"Noi,filiala municipală a PNL Iași mulțumim din inimă tuturor celor care au votat Klaus Iohannis și ne reafirmăm hotărârea de a face o cu totul altfel de politică, așa cum a spus și noul președinte ales al României, începând demersurile oficiale de excludere din partid a numitului Tudor Chiuariu, condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție. (...) De asemenea, fără a ignora prezumția de nevinovăție, le cerem tuturor persoanelor cercetate penal din partid, indiferent de funcția pe care o ocupă, să facă un pas înapoi din viața publică, lucru valabil și pentru senatorul Varujan Vosganian, cercetat penal pentru fapte de corupție. Un gest similar așteptăm și din partea deputatului Grigore Crăciunescu, aflat în atenția Agenției Naționale pentru Integritate", susţine Tomaşeschi într-un comunicat emis duminică.

De asemenea, co-preşedintele PNL Iaşi se delimitează total de fostul ministru Relu Fenechiu, pe care îl pune la zid, numindu-l infractor de drept comun.

"În contextul în care numitul Relu Fenechiu nu e un deținut politic – așa cum a încercat în repetate rânduri să insinueze – ci unul de drept comun, fiind condamnat de instanța supremă la închisoare cu executare pentru fapte de corupție, Organizația municipală a Partidului Național Liberal Iași se disociază definitiv și irevocabil de fostul deputat", a mai spus Tomaşeschi.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218