REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INCONŞTIENŢĂ în Mamaia! Un şofer a condus cu bebeluşul în braţe şi l-a lăsat SĂ TRAGĂ DE VOLAN! VIDEO

INCONŞTIENŢĂ în Mamaia! Un şofer a condus cu bebeluşul în braţe şi l-a lăsat SĂ TRAGĂ DE VOLAN! VIDEO

Replica API 3 mai 2017 | 08:31 745

Teribilismul la malul mării poate atinge cote alarmante! Un individ, Tudor Gabriel Dima, nu a ținut cont de faptul că-și pune viața în pericol, dar și pe cea a celor din jur, inclusiv a fetiței lui de nici un an, și i-a încredințat acesteia mașina! Imaginile au fost surprinse de un trecător și au ajuns la Poliție.

Astfel, la data de 2.05.2017, ora 12.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au identificat pe conducătorul auto care a încredințat un autoturism pentru a fi condus, pe raza stațiunii Mamaia (chiar pe bulevardul Mamaia), la data de 30 aprilie a.c., de către o minoră în vârstă de un an, fiica sa. Mai exact, Tudor Gabriel Dima și-a luat copila în brațe și i-a încredințat controlul direcției de mers. Scena a fost filmată de un trecător și a ajuns la Poliție.

Prin urmare, bărbatul în vârstă de 28 de ani, din Constanța, s-a ales cu dosar penal pentru încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere. "Cu o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 3 ani sau cu amendă se poate alege şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive." , potrivit Art. 335 din NCP, al. 3.

Liliana CHIRU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un samsar de Masini care nu valoareaza 2 lei jeg
0
0
Copilul fam.Balan Virgil din Costinesti in varsta de 6 ani conduce ATV-ul lui taica-su vara cand soseaua este aglomerata atat de turisti cat si de autoturisme aflate in circulatie si asta de doua veri.Mandru mai este tatal ca-i istet !
0
0
Doar faptul ca sta in bratele conducatorului auto, prezinta pericol. La declansarea airbagului, copilul va fi ucis. Parinti inconstienti!
2
1
Tu mananci cacat retardatule. Esti la fel de oligofren ca si parintii copilului ce tragea de volan. Doar un dobitoc ca tine poate sa creada ca este normal sa se intample asta. Vai de capul tau de retard mintal ce esti. Tu sigur esti votant PSD...prost si cu tupeu...
12
3
in caz de accident, acel copil va avea un sfarsit horror! dupa aia sa vedem tatane su ce reactie o sa aiba!
11
0
FRATI LA PROASTA DE GEORGIANA..
1
4
mancati ca porcii cacat...copilu pune mana pe volan dar se vede ca volanul e tinut de ta-su...sau are copilu mai multa putere sa miste volanul??....ma sa-mi bag...
3
17
din cocalar, cocalar se naste!
13
1
Prostilor...conducea parintele...copilul era de decor...se distra si el...habar nu aveti de incadrarea faptei...
1
19
Bai, analfabetule, tu nu vezi ce numar are la masina?
5
4
de 2 lei...adica moldovean prost
10
7
si in Costinesti se practica copii fratilor Balan Virgil si Alexandru in varsta de 3ani si 7 ani sunt pusi la volan la autoturism,duba,camion cu nr....PXO .politia stie ,are la cunostinta dar nu se ia nici o masura ca de ei sunt interlopii comunei.
7
3
ce gusat odios eeek ce sila imi e astia vin la constanta?
12
3
Nu mai trebuie sa-i cumpere jucarii.Pana intra la scoala invata si mecanica.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367