REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INCREDIBIL! Bogdan Maganu, numit manager al Sanatoriului Mangalia!

INCREDIBIL! Bogdan Maganu, numit manager al Sanatoriului Mangalia!

Replica API 29 aprilie 2017 | 00:53 1840

Sanatoriul Balnear Mangalia nu mai are din 20 martie manager cu acte în regulă. Lui Viorel Pascaru i-a expirat contractul de mandat, fiindu-i prelungit cu încă o lună, iar din data de 28 aprilie... șoc! La sanatoriu a sosit un fax de la Ministerul Sănătății, cu ordinul de ministru prin care este numit manager... Bogdan Maganu, fostul viceprimar al Mangaliei și fost candidat al PSD la Primăria Mangalia!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Maganu, un om capabil, rational , cu mult spirit de initiativa va moderniza , redresa balnearul, va contribui la diminuarea barfelor, urii si dusmaniei care exista in aceasta unitate
4
0
Succes Bogdane! Stiu ca poti! Stiu ca , in liceu te contraziceai cu profu de mate in rezolvarea problemelor! Ai o minte agera , nu pune la suflet rautatea dusmanilor, rezolva problemele economice ale sanatariilui, problemele medicale sunt in sarcina personalului medical!
5
0
De ce nu s-a ales un doctor baleneolog cum a a fost dr. Lascarache-
1
0
Bogdan Magaru.
0
0
ne am convins si de radu cristian de ce e in stare...care sunt criteriile de numire la balnear ...in mangalia trebuie un independent sa candideze dar fara sustinere politica si care sa faca ceva pentru orasul asta...
2
0
Va fi un bun manager , avand in vedere legatura sa cu sistemul medical inca din tinerete , atunci cand a donat o data sange...
5
2
Mangaliotii sint ingroziti de managerul de la Balnear,constantenii sint ingroziti de Grasa numiti si infipti in fotolii de comunistoizii,flaminzi ,lacomi, aroganti incapabili.Romanii striga de 100 de zile, depolitizarea administratiilor publice!uniti va fratilor si sa luati atitudine!fiecare om la locul lui sa aiba curajul sa refuze,umilinta amenintarea,batjocura.Indivizii astia in frunte cu penalul Dragnea asa pricep sa conduca Romania ca la TELEORMAN.
3
1
Si Levent e mai bun ca Maganu. Intro tara condusa de PSD in frunte cu Dragnea ce pretentii sa mai. Daca nu il extirpau pe Nitoi Cristinel ca pe o masea stricata acum il aveam sef mare in politie.
5
3
Poate e priceput la amestecuri si atunci sa vezi manageriat,ce n-au vazut apele sulfuroase de la sanatoriu de cand tasnesc pe aceste meleaguri! Si daca mai dirijeaza si frecventele de la electoterapie asa cum vrea muschii lui , miracolele nu intarzie sa apara.E minciuna Prislopul pe langa ce o sa ajunga Mangalia.Hai,doamne ajuta!
9
1
specialist,chiar daca pacientii or sa plece la fel de haladiti ca si la venire,vor zburda fericiti doar se stie marihuana este un supliment alimentar,precum in olanda,america,canada de ce nu si la sanatoriul balnear mangalia
7
1
Daca se sustinea concurs,probabil iesea pe locul doi din doi.In rest o nulitate ca si ceilalti consilieri care sunt numai pentru ei.Radu primaru a mai inchis gura unui pesedist.Probabil la urmatoarele alegeri cu sprijinul liberalilor va fi primar Maganu.
11
2
Vreau sa va indrept privirea catre problema reala care nu este numirea lui la sefia Balnearului ci problema majora este pe ce baza a fost numit? Care au fost criteriile de alegere? cine a luat decizia asta? A fost singura optiune? s-a dat concurs? Nu glumesc cand spun ca ar trebui sa aiba un CV public cat mai detaliat.E posibil ca si manager sa fie bun iar daca nu atunci personalul, oamenii cu care lucreaza in mod direct -ei vor fi cei mai afectati de managementul defectuos sa aiba ceva de spus despre asta.
16
1
Degeaba stati in fata pc-urilor si comentati tampenii de clasa a -II-a. Daca vreti sa schimbati ceva trebuie sa actionati: sa cereti socoteala, sa puneti intrebari, sa va intereseze viata reala a orasului, sa mutati munti si coruptii de pe locurile lor caldute. Eu, personal nu vad ca societatea civila a orasului face ceva decat se complace in mocirla creata de unii pe care, tot voi i-ati ales! Cati ati fost la vot pentru interesele proprii si cati pentru interesele reale ale orasului? In cazul de fata, poate este un abuz dar voi ce faceti ? Dormiti ?
15
1
Raim seful poltiei!!! Hai baieti ca se poate!! Ce Maganu nu e doctor si el.....in iarbologie! Va pupa tata!
27
1
nu putea Radu sa-l numeasca ,doar sa traga sfori , sanatoriul apartine de ministerul sanatatii, este numit doar interimar pana la ocuparea postului prin concurs totul este politic
11
2
Maganu asta a muit-o pe Tatiana lu Ghigar tiganu
7
3
oare daca etno asta e si consilier nu e conflict de interes sa renunte ori la ori la..
8
2
Acest individ care dormiteaza de ani buni pe bani publici fara sda faca nimic decat sforarii ar trebui sa aiba onoare si sa refuze postul de conducere a unei institutii care a avut pe vremuri . directori de renume si au facut ceva pt balnerar si Mangalia Te rog frumos tinere refuza si veziti de ale tale.Este cea mai mare neghiobie si magarie posibila Oare el stie cu ce se mananca namolul ?stie ce inseamna sopropelitic ?Ce cauta aceasta oroare unde nu i locul lui .Personalul trebuie sa protesteze sa nu accerpte chiar orice troglodit .
18
3
Nu l-a numit raducu cel pitic bai postac putinist.dar e bine.o canepa ceva, un mac mai moale, si uite asa avem turism balnear tot anul. Si mai vreau ceva: pe beinur manager la spital.se poate?
13
4
Chir ca INCREDIBIL, bun titlul. Se face si dezintoxicare la sanatoriu ?
19
1
Cata vreme criteriile politice si nu cele profesionale vor prima in functiile de conducere,Romania va fi praf. Cum poti pune manager de spital pe cineva care precis nu stie nici cate grupa sanguine exista,ce inseamna o sterilizaare,cata importanta au consumabilele de calitate pentru salvarea pacientilor,cata munca si ce stress implica munca personalului din spital? Vorbim de o specificitate ,nu esti manager la o firma de livrari de ciment,vorbim de vieti omenesti,de personal implicat in salvarea oamenilor,nu e de gluma! Nu e suficient sa fii economist bun,mai trebuie sa si intelegi altele...
18
1
acest indivit e primul din localitatea Mangalia ce si a deschis magazin de etnobotanice, o sluga la alta sluga!
18
1
Un Gunoi de om ,drogat si plin de el!!Halal a ajuns Mangalia asta condusa de niste mafioti si jepcari
14
2
A ajuns manager un drogat si un betiv cu praf la nas
14
1
nu trebuia pina la urma sa ia si el un ban ca doara sa manance si gura lui,sa se apuce de munca,nu-i permite bioritmul,de, politician gingas
13
1
Felicitari si succes in activitate!
5
14
Acest slugoi a fost numit de RADU CRISTIAN DIN PNL.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614