REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INCREDIBIL! Un bărbat din Valu lui Traian și-a BĂTUT părinții în nenumărate rânduri

INCREDIBIL! Un bărbat din Valu lui Traian și-a BĂTUT părinții în nenumărate rânduri

Replica API 30 iunie 2016 | 12:25 255

Evacuat, dar… degeaba

Evacuat, dar… degeaba

sursa: telegraph.co.uk

Un individ din Valu lui Traian, Doru Vasile Diaconu, și-a bătut părinții în nenumărate rânduri, aceștia obținând, în cele din urmă, ordin de protecție. Însă, nici că i-a păsat și a pătruns din nou în imobil, făcând scandal. Acum a fost încătușat.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa, Postul de Poliţie Valu lui Traian, l-au identificat şi reţinut pe Doru Vasile Diaconu, în vârstă de 48 de ani, din comuna Valu lui Traian, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, în formă continuată şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti în formă continuată. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată, la data de 30.06.2016, cu propunere de arestare preventivă. Mai exact, Doru locuia cu părinții lui într-o casă din Valu lui Traian, situată pe strada Mihai Eminescu. Potrivit anchetatorilor, acesta are o violență peste medie, agresându-și în nenumărate rânduri părinții, Constantin și Georgeta. Pe 4 februarie anul curent, vârstnicii au cerut în instanță ordin de protecție. "Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de reclamanţii Diaconu Georgeta şi Diaconu Constantin în contradictoriu cu pârâtul Diaconu Doru Vasile. Emite prezentul ordin de protecţie împotriva pârâtului Diaconu Doru Vasile, pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: dispune evacuarea temporară a pârâtului din imobilul situat în comuna Valu lui Traian, str. Mihai Eminescu, județul Constanţa; interzice pârâtului să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de reclamanţi", potrivit minutei judecătorești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614