REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Individul care a pălmuit o femeie în Mamaia îşi cere scuze: „Această gorilă ţin să vă spun că are un suflet. Am fost provocat, m-a înjurat“

Individul care a pălmuit o femeie în Mamaia îşi cere scuze: „Această gorilă ţin să vă spun că are un suflet. Am fost provocat, m-a înjurat“

Replica API 22 august 2015 | 00:00 736

Îi pare rău şi nu prea…

Îi pare rău şi nu prea…

Emmanoil Daniel Chatzakis

Emmanoil Daniel Chatzakis, de 19 ani, din Bucureşti, care a fost amendat cu 200 de lei întrucât a pălmuit o femeie pe plaja Alandala din Mamaia, susţine că îi pare rău pentru cele întâmplate, dar, totodată, el a ţinut să precizeze că a fost provocat. Prin urmare, îi pare rău şi nu prea, cu completarea că şi el are o familie şi un suflet şi că nu merită să fie denigrat. Nici de susţinători nu duce lipsă, aceştia “cântându-i în strună” şi spunându-i că a procedat foarte bine.

“Încep prin a-mi cere scuze faţă de femeia respectivă, public. Această gorilă ţin să vă spun că are un suflet şi o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preţ pe lumea această şi anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici ţigani jegoşi..., suntem oameni muncitori, ne câştigăm pâinea aşa cum ştim, nu cerşim, nu dăm în cap! Cât despre presă, nu am cuvinte ! Un amalgam de minciuni! Îmi blamează numele şi familia în necunoştinţă de cauză! Unde a fost atunci când am reprezentat România, prin prisma sportului, în diverse ţări? Mulţumesc tuturor celor care mă susţin, aţi fost şi sunteţi un sprijin puternic moral, fie că sunteţi cei care mă cunosc, sau nu. Din suflet vă spun că îmi pare rău pentru acel gest incontrolabil, dar am fost provocat!”, a scris Emmanoil Daniel Chatzakis pe Facebook.

Şi putem spune că nu duce lipsă de susţinători, aceştia exprimându-şi solidaritatea prin comentarii de genul: “Eşti viaţa noastră şi nu trebuie să te atingă ce vorbeşte lumea rea. Noi te ştim ce om eşti şi ce inimă ai şi o famile reuşită şi ţigani sunt ăia care vorbesc fără să te cunoască. Te pup, fratele meu, fii tare!” sau “Ştii şi tu cum infecţii ăştia de ziarişti fac haz de necaz, dacă i-ai dat o palmă la ei înseamnă crimă.

Şi dacă te-a înjurat, de ce să nu îi dai? Bine ai făcut, toţi făceam în locul tău la fel. Ţine capul sus şi p…-te pe ei jurnalişti infecţi”, “Cred că oricine reacţiona la fel în situaţia ta, mai ales când ai fost jignit! Încă te-ai controlat şi a fost bine că nu ai reacţionat mai rău”, “Să fim serioşi , cu ce ai greșit ?”. Reamintim că un scandal de proporţii a izbucnit pe plaja Alandala din Mamaia, zilele trecute.

Totul a pornit de la faptul că mai mulţi turişti au avut “tupeul” de a întinde un prosop în faţa şezlongurilor. Atunci şi-a făcut apariţia Emmanoil Daniel Chatzakis care le-a spus să plece. A urmat un schimb de replici, moment în care acesta a început să strige către o femeie, respectiv Ioana Dumitrache, de 56 de ani, din Slobozia: “Bre, nu fi obraznică!” şi apoi a scuipat-o. Femeia a ripostat, dar s-a trezit cu o palmă zdravănă.

Imaginile au fost surprinse de o persoană aflată la faţa locului, care le-a postat pe internet. Ulterior, poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi au demarat cercetările, indentificându-l pe agresor. Acesta a fost amendat cu 200 de lei. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal in rem, victima având timp de a depune plângere în termen de 90 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369