REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Individul care FURA maşini şi le ABANDONA la Cernavodă plănuia să FUGĂ din ţară!

Individul care FURA maşini şi le ABANDONA la Cernavodă plănuia să FUGĂ din ţară!

Replica API 11 mai 2017 | 02:10 683

Avea bilet pentru Spania

Avea bilet pentru Spania

Stelică Ioanid Axinte

Stelică Ioanid Axinte are 24 de ani, este din Ialomița, dar se mutase la malul mării de ceva vreme, locuind cu chirie undeva prin cartierul Tomis Nord. El a mai fost judecat pentru furturi, fiind vorba de mașini sustrase, în general Dacii. Și, iată că el și-a continuat activitatea infracțională. Astfel se face că, de dată recentă, a furat 3 mașini, pe două dintre ele abandonându-le în apropiere de Cernavodă. În plus, în momentul în care a fost prins, individul se pare că era pregătit să plece din țară, în Spania, acolo unde mai fusese și în trecut.

Tânărul a absolvit Școala Cu Clasele I-VIII Sudiți "Apostol D. Culea", după care, prin programul național "Bani de liceu" a frecventat cursurile Grupului Școlar Agricol Țăndărei - Școala de arte și meserii pe profilul: industie alimentară. Apoi a venit la Constanța, unde s-a apucat e furat. A ajuns în atenția oamenilor legii după ce a sustras niște autoturisme marca Dacia și iată că acum s-a reprofilat pe Mercedesuri și Audi.

Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii a trei infracțiuni de furt de autoturism, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe Ioanid Stelică Axinte, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sudiți – județul Ialomița, dar care locuia cu chirie în Tomis Nord, bănuit de comiterea faptelor. Mai exact, în zilele de 1 mai și 3 mai a.c., ar fi sustras, de pe raza municipiului Constanța, trei autoturisme, pe care ulterior le-a abandonat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate. Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au eliberat pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

A spart o mașină și acolo a găsit cheia alteia! Ulterior voia să fugă din țară

În primă fază, individul a forțat butucurile mașinilor cu o șurubelniță. Cum nu a reușit mare lucru, a forțat geamurile. A intrat în Mercedesul din Tomis Nord, după care, în torpedo, a găsit și cheia unei alte mașini, un Ford, proprietarii celor două vehicule fiind vecini și prieteni. Prin urmare, Ioanid a furat ambele autoturisme. Urmează să se stabilească de ce a recurs la asemenea fapte și de ce le-a abandonat, toate fiind avariate.

Amintim că un constănțean a anunțat pe rețelele de socializare că i-a dispărut autoturismul, marca Audi, din zona Dacia, cu precizarea că roagă pe oricine o vede să-l contacteze. "Seara trecută (30 aprilie – n.r.) a fost furat autoturismul Audi A6 cu numarul CT 15 YHK din zona Dacia. Dacă o vede cineva, vă rog sunați la numărul 0747.053.005. Orice informație este binevenită!", a scris Mihai V.. În tot acest timp, anchetatorii demaraseră o anchetă și iată că, la scurt timp, au depistat-o. Mașina era abandonată în apropiere de Cernvodă. Nu se știe dacă a fost implicată într-un accident, însă cert este că avea un cauciuc spart și niște daune.

De asemenea, un alt constănțean a anunțat pe rețelele de socializare că au dispărut două autoturisme, din zona Tomis Nord, cu precizarea că roagă pe oricine le vede să-l contacteze. „Azi dimineață (nr. 03 mai, a.c.,) în jurul orei 3:30-4:00, au fost furate 2 mașini din zona Macul Roșu ( Tomis 3), Mercedes E Class 250 CDI 4Matic an fabricație 2011-2012, numărul de înmatriculare CT-01-NOP culoare gri șobolan și respectiv un Ford Focus an 2007 culoare gri șobolan cu numărul de înmatriculare CT-81-AMH!.

Pentru orice detaliu contactați-mă în privat!'', a scris Itza. M. De precizat că acelaşi constănţean a revenit ieri cu un anunţ, şi tot pe reţeaua de socializare, precizând că Mercedesul a fost găsit de poliţişti, abandonat… la Cernavodă! La scurt timp a fost găsit şi celălalt vehicul, abandonat în Tomis Nord. În plus, Stelică Ioanid Axinte se pregătea să plece din țară, asupra sa fiind găsit un bilet de autocar cu destinația Spania.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa ma pupi in ruc fara sa te apleci s au sa ma pupi de la cca 1 mm.Se pare ca esti unul din ciortanii orasului Cernavoda de care politia orasului nu se atinge ptr ca sunt spaguiti de pesti.
2
1
Aici se vb despre masini furate nu despre fetite la produs. Care este problema ta ce face x si y. Este o viata libera si inainte sa judeci mai uita-te o data la tine. Fiecare face ce vrea cu viata lui si nimeni nu are dreptul de a judeca. Doar ca invidia este mare.
1
1
n-azi mah ca avea cheile in masina
1
1
Mertanul meu alb cu nr.inmatriculare B-63 -YSY este luat pe fetite duse la produs.Asta i viata in Cernavoda,ai fetite la produs banii iti vin stand la umbra.M am plictisit de atata sedere.
2
2
Ciudat cum a furat masina fara cheie astea au si ele un cip ceva nu cumva era mana in mana cu proprietarii?
2
2
Duceti-l la Palaz , la centrul de cleptomani din Budgetul Statului .
3
2
via Poarta Alba pt ani buni.....
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614