REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iniţiativa Primăriei, cu inimioare la semafoare, criticată de mulți dintre constănțeni!

Iniţiativa Primăriei, cu inimioare la semafoare, criticată de mulți dintre constănțeni!

Replica API 15 februarie 2017 | 14:47 401

Iniţiativa Primăriei Constanţa venită odată cu sărbătoarea dragostei din luna februarie nu a fost bine primită de toţi constănţenii! Mulţi dintre locuitorii oraşului de la malul mării critică demersul de „transformare” a semafoarelor în inimioare! „Mai bine vă ocupaţi să reintroduceţi cronometrele. Vrem să ştim cine este deşteptul care le-a scos şi de ce nu le reinstalează? Ce mânărie mai e şi asta? Iar le daţi de lucru la DNA”, a precizat un cititor al ziarului „Replica”. „Decât să facă asta, mai bine se oboseau să menţină, la fiecare semafor, în funcţiune cronometrele care erau foarte utile!”, a adăugat un alt constănţean.

“Nu avem nevoie de așa ceva. Orașul arată jalnic. Conducere foarte slabă.”, a mai declarat un constănțean. Inimioarele de la semafoare scot în evidență și o altă problemă pe care o întâmpină șoferii când circulă ep arterele principale ale municipiului. “Mai bine ar pune intermitențe la unele treceri....”, spune Marian M. Așadar, constănțenii critică aspru atitudinea Primăriei Constanța vizavi de problemele cu adevărat importante cu care se confruntă zilnic. Aceștia amintesc de situația financiară precară a unora, despre cazurile sociale, ori amintesc despre prezența țiganilor care lasă în urma lor numai mizerie, ba chiar mai rău, care săvârșesc furturi ori încalcă regulile de circulație în timp ce mânuiesc căruțele și multe altele. “Sărăcie foarte mare dureroasă, mizerie, oameni necăjiți, săraci, bișnițari, infractori, țigani, cărute cu cai prin mijlocul orașului, pensionari săraci, poluare, blocuri jegoase, gri, trafic de Nigeria aaaaa și inimioare la semafor, inițiativă bună.... ați greșit comuna, mai bine puneați semnul dolarului la verde!”, a ținut să precizeze unul dintre cititorii ziarului nostru.

Reamintim că începând de luni, 13 februarie a.c., culoarea roşu a semafoarelor de pe bulevardul Tomis au luat formă de... inimioară! Iniţiativa aparţine Primăriei Constanţa. Potrivit reprezentanţilor primăriei, este vorba despre o iniţiativă ce va dura până pe data de 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea iubirii conform tradiţiei româneşti. „Semafoarele indică culoarea roşu în formă de inimioară din data de 13 februarie şi va ţine aşa până pe data de 24 februarie, inclusiv. Este vorba despre o iniţiativă care aparţine Primăriei Constanţa. Acestea sunt montate doar la semafoarele situate pe bulevardul Tomis, aproximativ 9 semafoare.”, a declarat Ionela Halciuc din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul e jegos!!!!!! Primare dormi?!?!
0
0
de ce mancati cacat acum ? cum aratau Constanta si Mamaia in epoca lui RADU MAZARE ? nu credeti ca e o mare diferenta , adica totul arata mai rau ?
0
0
Rahat de caine peste tot si voi puneti inimioare la semafoare.De ziua poponarilor ce-o sa mai puneti la semafoare, un ghiot?
1
0
nu l am votat pe fagadau nici nu spun ca orasul e de basme dar orice ar face oricine nu suntetui multumiti clevetiti si barfiti. puneti mana si munciti ma lasati criticile. chiar dragute inimioarele
3
0
inimioarele, cea mai buna treaba facuta de Fagadau. La muntii de gunoaie care zac impreuna cu zapada de acum o luna, inimioarele sunt ca musca pe kkt. Cred ca primarul sufera de hotie, dar si de retard
4
2
Bai frate la cacaturi si prostii suntem pe primul loc dar la ceva bun si util, mai bine lasa!
5
1
mai bine punea o pula sculata
3
0
in curind o sa puna 3 trandafiri ca sa ne arate cine fura in tara asta .citi bani au costat nenorocirile alea de inimi?
8
1
Primaria sa caste bine ochii NOAPTEA pe bulavardele Tomis, Ferdinand, Mamaia etc.. unde s-a schimbat iluminatul stradal si pietonal. Inimioare ne trebuie noua!
6
1
Cand nu se pun luminite de ce nu se pun ce noi nu platim impozite, cand se pun luminite ... de ce se pun luminite si nu se asfalteaza coltul tau ... mai poti ?
3
6
Ce nesimtire!!primaria constanta pe mana DNA!!
5
2
Chelului ii trebuie tichie de margaritar ! Tot asa si despre chiria beculetele de 400.000 lei.Mai corect era sa se faca trotuare si curatenie in parcuri.Orasul arata atat de jalnic ! Dar ne meritam soarta,dupa revolutie am avut numai primari dezastrosi .
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614