REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Inspecția Judiciară, sesizată în urma criticilor judecătorului Ciprian Coadă de la Curtea de Apel Constanța

Inspecția Judiciară, sesizată în urma criticilor judecătorului Ciprian Coadă de la Curtea de Apel Constanța

Replica API 28 martie 2017 | 00:14 717

Curtea Constituțională a sesizat Inspecția judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în legătură cu conduita pe care Ciprian Coadă, judecător la Curtea de Apel Constanța - Secția penală, a ales să o adopte în mod public față de soluția pronunțată de Curtea Constituțională prin Decizia nr.68 din 27 februarie 2017 referitoare la cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Guvernul României și Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, publicată în Monitorul Oficial al României.

"Curtea Constituțională a sesizat Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în legătură cu conduita pe care domnul Ciprian Coadă, judecător la Curtea de Apel Constanța - Secția penală, a ales să o adopte în mod public față de soluția pronunțată de Curtea Constituțională prin Decizia nr. 68 din 27 februarie 2017 referitoare la cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Guvernul României și Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, publicată în Monitorul Oficial al României (...) din 14 martie 2017", se precizează într-un comunicat al CCR.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Disperare mare pe cei ce se cred mai presus de lege! Urgent sa fie legiferata RASPUNDEREA MAGISTRATILOR!!!
3
1
Si domnul Coada a judecat cum a vrut fara sa se gandeasca la vietile oamenilor , la fel sa fie si el judecat !
5
1
fiecare dintre noi are dreptul la o opinie..aia de la ccr nu au ce face
3
3
LEGEA RASOUNDERII MAGISTRATILOR data urgent
7
2
Sunt disperati pesedeii...si nu numai...
7
5
De cand au ajuns judecatorii sa faca comentarii asupra legii sau constitutionalitatiii??? Parca potrivit legii si principiului separatiei puterilor in stat sunt pusi acolo ca sa judece dupa legea emisa de legiuitor si controlul de legalitate facut de CCR.
8
5
Aceasta purtare este a unui oportunist ieftin! In loc sa vorbeasca despre raspunderea magistratului, face pe analistul politic! Cam acestia sunt magistratii din Romania, se cred micii Dumnezei!
10
4
Pt domnul avocat trist Dar de unde stii?
3
5
Se stie foarte bine ca daca iti nimereste apelul la acest judecator esti pa indiferent de probe ori admite apelul procurorului ori il respinge pe al tau. Nu e judecata e executie publica din pacate si asta stim cu totii si nimeni nu face nimic
14
4
Asa si trebuie. Un impostor. Cine esti dumneata domnule Coada sa iti dai cu parerea despre lege. Dumneata trebuie sa aplici legea.
13
7
Cine citeste ce a scris desteptul ala de judecator isi da seama ca omul e dus.... N are nicio treaba atitudinea lui cu deontologia si atitudinea impuse de profesia lui! Mai bine se face jurnalist, dar in niciun caz judecator
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369