REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întâlnire PNL - PDL la Constanţa: se strâng semnături pentru candidatura lui Iohannis

Întâlnire PNL - PDL la Constanţa: se strâng semnături pentru candidatura lui Iohannis

Replica API 20 august 2014 | 00:00 162

Sediul PDL Constanţa a găzduit marţi, 19 august 2014, începând cu ora 17.30, prima întâlnire de lucru a Birourilor Politice Municipale ale Partidului Democrat-Liberal şi Partidului Naţional Liberal.

La întâlnire au participat membri ai birourilor politice municipale PNL şi PDL, alături de preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale PNL Constanţa, Robert Boroianu, şi preşedintele Organizaţiei Municipale PDL Constanţa, Constantin Chirilă.

Potrivit declaraţiei preşedintelui interimar al Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Robert Boroianu, întâlnirea celor două grupuri de lucru a avut ca subiect principal pregătirea campaniei pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. "A fost o primă întâlnire cu colegii din PDL, în cadrul căreia am stabilit un calendar de întâlniri comune şi activităţi. Pentru această perioadă ne interesează, în mod deosebit, strângerea de semnături pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis", a declarat Robert Boroianu.

De asemenea, aceasta a menţionat că PNL Constanţa şi-a propus să strângă un număr de 35.000 de semnături până la mijlocul lunii septembrie. "Îi îndemn pe constănţeni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie, deoarece preşedintele PNL a demonstrat la Sibiu că se poate face o administraţie corectă şi eficientă, că se pot atrage investiţii, că se poate promova educaţia şi cultura", a mai spus preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale PNL Constanţa.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, Constantin Chirilă, a subliniat faptul că întâlnirea liberalilor şi democrat-liberalilor constănţeni a fost una tehnică, în care s-au pus la punct o serie de aspecte organizatorice. "Am avut o şedinţă a birourilor politice municipale ale celor două organizaţii deoarece am demarat recent campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru a armoniza o serie de aspecte tehnice, precum cele legate de calendarul de acţiuni comune, de răspândire geografică sau de termenele de finalizare a acţiunilor." Nu în ultimul rând, preşedintele PDL Constanţa s-a arătat încrezător în forţa celor două organizaţii, ale căror eforturi reunite vor duce la câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an. "Obiectivul ACL Constanţa este clar: câştigarea alegerilor prezidenţiale şi sunt convins că vom avea un cuvânt greu de spus în aceste alegeri", a conchis Constantin Chirilă.

Menţionăm că la nivelul municipiului Constanţa vor fi amplasate, în diferite locaţii, nouă corturi special amenajate pentru strângerea de semnături.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218