REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Interlopul Giulian Dumitraşcu, care a omorât un bijutier la Roma, prins în staţiunea Mamaia

Interlopul Giulian Dumitraşcu, care a omorât un bijutier la Roma, prins în staţiunea Mamaia

Replica API 6 mai 2015 | 08:03 1728

Temutul interlop Giulian Dumitraşcu a fost prins în staţiunea Mamaia! Acesta este un om violent, cu un grad de periculozitate ridicat, figurând în evidenţele Poliţiei Române, ca unul dintre cei mai periculoşi infractori. A fostcondamnat în România pentru tentativă de omor şi eliberat condiţionat. Însă, pe numele lui mai există un mandat european de arestare, eliberat de autorităţile din Italia, pentru omor deosebit de grav. Acum este cercetat şi pentru droguri de mare risc.

Giulian Dumitraşcu era căutat internaţional, dar el se distra la malul mării, în minivacanţa de 1 mai. “Prin ordonanţa nr.218/D/P/2015 din data de 04.05.2015 a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti a dispus începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dumitraşcu Giulian pentru săvârşirea infracţiunilor de: trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept”, potrivit unui comunicat al DIICOT. În baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile cu alte persoane în perioada 2014 şi până în prezent, Dumitraşcu Giulian s-a aprovizionat cu droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis şi comprimate ecstasy de la acestea, droguri care ulterior au fost comercializate pe raza municipiului Bucureşti. În urma audierilor a rezultat că inculpatul este recidivist, fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi eliberat condiţionat. Totodată pe numele inculpatului este emis un mandat european de arestare de către autorităţile italiene, pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, la Roma. Dumitraşcu este acuzat că, la sfârşitul anului 2008, împreună cu alte persoane, a ucis un bijutier din Roma pe care apoi l-a jefuit. Victima a fost torturată şi bătută până nu a mai mişcat, fiind găsită cu mâinile şi picioarele legate la spate. Potrivit autorităţilor italiene, suspecţi sunt alţi doi brăileni, dintre care unul a fost arestat la doar câteva zile de la comiterea faptei, în închisoare ajungând ulterior şi menajera victimei, care le-ar fi dat suspecţilor informaţiile necesare pentru săvârşirea infracţiunilor. De asemenea inculpatul este cunoscut ca fiind o persoană foarte violentă, cu un grad de periculozitate ridicat, figurând în evidenţele Poliţiei Române, ca unul dintre cei mai periculoşi infractori. Inculpatul a fost reţinut 24 ore în Arestul I.P.J. Prahova, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, în faţa Tribunalului Prahova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca a lasat un copil fara tata
0
0
In sfarsit ..isi va lua pedeapsa meritata
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614